Dokter neukt hete poes mega kleine kutjes porn

31 oktober 2020 Door admin

Klik hier voor meer webcams!! Ik was verheugd haar stem te horen en moest onmiddellijk aan de geile ontmoeting met moeder en dochter denken. Trudy werd al snel intiem en vertelde dat ze samen met haar dochter Lydia al enkele keren de door mij meegegeven video hadden bekeken en dat ze er allebei super opgewonden van waren geworden.

Op mijn vraag vertelde ze spontaan dat zij en Lydia inmiddels samen wat aan het vrijen geslagen zijn. Trudy verzekerde me dat het zien van de lekkere geile beelden in de video Lydia hadden overgehaald om mams te vragen om samen in bad te gaan. Daarna waren ze vanzelf, zo verzekerde Trudy mij, in haar grote bed beland en hadden ze samen de eerste stappen gezet op het pad van de ontdekking van de seksualiteit door dochterlief.

Ook vertrouwt ze me toe dat Lydia met de kleine dunne vibrator aan het experimenteren is. Bij die gedachte krijg ik een behoorlijke stijve, want Lydia is precies het meisje dat ik graag seksueel op wil voeden beetje naïef, al puberend, maar toch al vrouwelijke kenmerken zoals ontluikende borstjes en de eerste signalen dat ze zich bewust wordt van haar eigen geilheid, hoe ongemakkelijk ze dat ook vind. Ook vertrouwt Trudy mij toe dat ze weer toe is aan een beurt en of ik die wel verzorgen wil haahaha… hoor ik haar hierbij aanstekelijk hees lachen.

Natuurlijk wil ik dat, want moeder en dochter laten me niet onberoerd, het is tenslotte ook maar niks om als weer vrijgezelle schoolarts je leven te moeten slijten. Al pratend was ik naar de computer gelopen en had ik de patiëntenkaarten van moeder en dochter geopend. Onder het praten vul ik wat dingen in die Trudy mij intussen verteld heeft.

Ook informeer ik naar de werking van het computerprogrammaatje dat ik haar meegegeven heb. Spontaan vertelt ze dat Lydia het programmaatje elke avond contentieus invult en het ook met haar bespreekt. Ik breng Trudy nog even onder de aandacht dat we bij het komende bezoek ook over moeten gaan tot orale seks omdat ik erg graag haar lekkere dikke trut leeg wil likken. Om haar wat op te geilen vertel ik haar dat ik de vorige keer bemerkt heb dat ze een uitzonderlijk vette afscheiding heeft, die nader onderzoek noodzakelijk maakt.

Als antwoord lacht Trudy kirrend en laat doorschemeren dat zij en Lydia hier al voorzichtig experimenteren met likken van elkaars geslachtsdelen. Trudy beëindigt ons gesprekje met de mededeling dat Lydia zal bellen zodra haar menstruatieperiode afgelopen is, wat waarschijnlijk aan het begin is van de week erop. Op voorhand overleg ik met Trudy de mogelijkheid om een afspraak te arrangeren voor een zaterdag, zodat we dan uitgebreid de tijd hebben om alle onderzoeken te kunnen doen.

Trudy antwoordt enthousiast terug dat het geen probleem is en vertelt er lacherig bij dat ik dan maar Viagra moet slikken. Na nog wat geile babbels over en weer verbreken we het gesprek. Tot mijn genoegen belt Lydia de daarop volgende week dinsdagmiddag naar de assistente voor een afspraak. Omdat ik mijn assistente al geïnformeerd had werd ze op mijn mobieltje thuis doorverbonden. Het is even stil aan de andere kant en dan zegt ze zacht, “ik geloof dat mamma zaterdag wel een goed moment vindt; dat heeft ze tegen me gezegd toen ik haar vertelde dat ik u zou bellen”.

Ten overvloede wijs ik het jonge tienermeisje erop dat ze vooral de floppy met de gegevens niet mag vergeten. Lydia belooft me dat ze het niet zal vergeten. Ik kan bijna niet wachten tot de bedoelde zaterdag. Even voor enen sta ik in de hal van de praktijkruimte om Trudy en Lydia te ontvangen. Al spoedig staan ze voor de deur en laat ik hen binnen. Trudy en Lydia hebben allebei een leuk kort rokje aan, wat een behoorlijk stuk van hun dijen toont.

Trudy heeft een bijna doorzichtig bloesje aan, wat strak om haar stevige borsten sluit. Het bloesje staat een behoorlijk stuk open, zodat ik bijna de helft van haar borsten kan bewonderen. Ook Lydia heeft een openstaand bloesje aan, en bij haar zie ik hoe de stevige puntjes van haar mooie kleine harde tietjes tegen de stof aan drukken. Als ze aan mijn bureau plaatsnemen schuift het rokje van Trudy ver omhoog als ze haar benen demonstratief voor mij opent als ze ze over elkaar legt en hierbij zie ik nog net haar kale dikke poes.

Natuurlijk heb ik de afgelopen weken over moeder en dochter nagedacht en moet bekennen dat beide me niet koud laten. Ik richt me tot Lydia en vraag haar wat ze van de video vond. Ze vertelde dat ze hem best wel goed vond en dat ze er veel aan had gehad. Ook vraag ik haar of ze nog wat praktische dingen heeft ondernomen. Ze kijkt even naar haar moeder en die knikt haar bemoedigend toe. Kennelijk wil Trudy haar dochter niet langer laten lijden, want ze vertelt spontaan dat zij en Lydia, na een eerste gesprek samen de video hebben bekeken en vrijwel direct erna samen naar bed zijn gegaan om samen te vrijen, zoals de video opgedragen heeft.

Ook wil ze kwijt dat ze er allebei erg van genoten hebben. Ik maak een paar aantekeningen over haar uitspraken op haar patiëntenkaart en vraag vervolgens naar het floppy met de temperatuurlijst en de andere gegevens. Trudy haalt die uit haar schoudertas en overhandigt hem. Ik stop de floppy in mijn computer en start het programmaatje op. Al snel heb ik een keurige temperatuurlijst op het scherm en zie een duidelijke verhoging op het moment waarop haar jonge lijf ovalueert.

Ook krijg ik een prachtig beeld van de geile gedachten van de mooie tiener, ik ben eigenlijk een beetje verbaasd dat ze het zo serieus neemt. Ik heb nog niet veel ervaring met het door mij zelf ontwikkelde programmaatje, maar nu het zo contentieus ingevuld is ben ik blij en heb ik een redelijk inzicht in Lydia’s geile momenten. Ook vraag ik aan Lydia sinds wanneer ze menstrueert en ze antwoord dat ze nog maar een paar maanden “last van opoe” heeft.

Trudy mengt zich in het gesprekje en vertelt dat ze haar dochter direct aangeleerd heeft om de data van de menstruatie vast te leggen en dat ze erg regelmatig is met periode’s van 28 dagen. Ik richt me weer tot Lydia en vraag haar, “Lydia vind je het goed als ik je hier in bijzijn van mamma uitkleed? Terwijl ik dit laatste zeg kijk ik Trudy strak aan, die vervolgens even sensueel met haar tong over haar lippen likt.

Ik richt me weer op Lydia, grijp haar hand en trek haar naar me toe, zodat ze wijdbeens over benen staat en schuif hierbij haar rokje helemaal omhoog, zodat het rond haar middel zit. Ik geniet even van het dikke meidenkutje dat in het dunne tangaslipje afgetekend staat, heel wat anders dan die Zeeman broekjes die sommige andere meiden tijdens mijn onderzoek dragen.

Ik kijk nog even naar Trudy en trek Lydia op mijn knie en sla een arm om haar heen. Met mijn vrije hand streel ik zacht de blote dijbenen van af de knie tot haar kruis en duw haar benen zacht uit elkaar, zodat ze even later met gespreide benen zit. Trudy volgt ons gesprek en handelingen en zit bijna tussen Lydia’s geopende dijen om maar niets te hoeven missen van wat er zich tussen Lydia en mij afspeelt.

Ik heb ondertussen Lydia’s bloesje met mijn andere hand losgemaakt en naar beneden laten glijden, zodat zij nu alleen nog maar haar kleine tangaslipje aan heeft. Omdat Trudy zo uitnodigend voorover gebogen zit grijp ik snel even in de opening van haar bloes en neem een van haar prachtige grote borsten in mijn hand en streel die zacht.

Ze duwt haar borst wat steviger in mijn hand en zucht eens diep. Snel knijp ik nog even in de stijve tepel en daarna leg ik mijn hand weer tussen Lydia’s dijen. Mijn andere hand ligt inmiddels rond een van de kleine stevige tietjes van Lydia en neemt voorzichtig een tepeltje tussen duim en wijsvinger en knijpt er zacht in. Mijn hand keert terug naar de opening in de blouse van Trudy, die inmiddels helemaal open hangt en omvat de andere grote stevige borst.

Het is heerlijk om te voelen hoe die tepel onder mijn streling opstijft en flink opzwelt. Trudy heeft ondertussen haar rokje los gemaakt en naar beneden geschoven en toont haar blote gewelfde buik met de heerlijke dikke poes eronder. Het is een heerlijke gewaarwording, een klein tienermeisje bij me op schoot, met haar kleine trotse tietjes bloot en haar mamma met haar grote forse borsten, eveneens bloot, terwijl mamma en ik gezamenlijk de beide borstjes van de kleine meid strelen.

Zacht streel ik het kleine borstje van Lydia en voel hoe haar tepeltje al geheel stijf opgericht staat en haar ademhaling wat dieper en nadrukkelijker wordt. Mijn andere hand is ondertussen bezig om de grote dikke borsten van mamma Trudy te strelen en zacht trek ik aan de stijf staande spenen die van dit spel nog dikker worden. Als fan van haar grote dikke tieten ben ik graag bereid om haar te melken en al snel kneedt mijn hand een voor een haar borsten vanaf de basis tot in de lange tepel en maken mijn vingers trekkende en melkende bewegingen.

Trudy’s borsten zijn heerlijk vol en haar tepels zwellen nog verder op terwijl haar gekreun mij aanmoedigt om vooral door te gaan. Maar ik mag Lydia niet vergeten en duw haar zacht van me af richting de gynaecologenstoel. Met Trudy in mijn kielzog loop ik naar de gynaecologenstoel en leg Lydia’s benen op de juiste manier in de beugels en stel die wat bij zodat haar kleine kutje mooi toegankelijk voor me is, waarna ik op de kruk tussen haar benen plaatsneem.

Vervolgens schuif ik een deel van de zitting onder haar billen wat naar achteren, zodat ze nu op haar onderrug en benen steunt en haar kontje vrij is. Ik streel en kneed zacht haar billen en dijen en totdat ik bij haar kleine gewelfde buikje ben. Mijn ene hand glijdt onderzoekend over het kleine driehoekje van haar tangaatje totdat de stof strak over haar bolle kutje zit.

Met mijn andere hand begin ik haar bolle kutje af te tasten en knijp heel zacht in het bolle deel van haar dikke buitenste kutlipjes. Lydia kreunt geil en probeert zich wat te bewegen. Dit is moeilijk omdat haar kontje “vrij” in de lucht hangt. Zacht grinnikend zeg ik, “lekker he Lydia! Trudy heeft de kruk van de assistente erbij gehaald en zit bijna naast me, eveneens tussen de geopende dijen van haar dochter.

Ik wil eindelijk het lekkere vlees van dit grietje voelen en schuif mijn rechterhand in het leuke tangaatje. Wat een heerlijk mals kutje – gaat het door me heen als mijn vingers in aanraking komen met haar naakte vlees. Al snel glijdt mijn wijsvinger over het dichte spleetje en merk ik dat ze al lekker vochtig is.

Snel herhaal ik deze streling met twee vingers en druk ze zacht masserend in haar kutvlees. Als Trudy ziet waar ik mee bezig ben voel ik haar tastende vingers over mijn gulp wandelen en enkele tellen later voel ik dat de gulp geopend wordt en haar warme hand om mijn snoeiharde pik geklemd worden. Ik knijp nog een keer in Lydia’s kutje en daarna duw ik het slipje opzij, zodat ik haar kleine meisjeskutje nu geheel bloot kan zien.

Wat een heerlijk klein kutje gaat het door me heen terwijl mijn wijsvinger zacht door de vaginale opening op en neer gaat. Lydia zucht hoorbaar en ligt met gesloten ogen te genieten. Snel steek ik mijn andere hand uit en betast opnieuw haar kleine stevige borstjes en wriemel wat met de tepelpuntjes, waardoor Lydia’s adem nog sneller gaat en ze nog harder zucht.

Lydia zucht opnieuw diep en slaakt een hele geile zucht. Ondertussen voel ik hoe ze mijn broek omlaag schuift en omdat ik nog even lekker aan Lydia’s tietjes wil voelen sta ik op van de kruk en valt mijn broek om de enkels. Met geil tastende vingers speel ik weer even met haar kleine harde roze tepeltjes. Direct erna gaan mijn tastende en strelende vingers terug naar het elastiekje van het tangaatje.

Opnieuw streel ik de iets uit elkaar wijkende lipjes en voel hoe haar jonge meidengeil aan mijn vingers kleeft. Trudy knijpt opnieuw bemoedigend in mijn lul en ik zet de schaar in de beide stukjes elastiek direct naast het stukje stof wat haar kleine stevige buikje bedekt. Omdat de koele schaar haar hete vlees raakt slaakt Lydia een gilletje van schrik. Trudy springt overeind en streelt langs haar buikje omhoog en neemt de kleine tietjes in haar handen en begint ermee te spelen.

Met een aaiende beweging trek ik het kapotte slipje over het gevoelige vlees van haar kutje omlaag en laat het omlaag dwarrelen. Ik zie dat Trudy heerlijk aan het spelen is met de kleine tietjes van haar meisje. Ook zie ik dat Lydia naar de bengelende borsten van haar moeder grijpt en er op haar beurt ook mee begint te spelen.

Donderdag 18st, November 1:27:14 Pm

Dokter neukt hete poes lijkt een onderzoek
Offline

Beschrijving:

Sakals9
32 jaar vrouw, Waterdrager
Deurningen, Netherlands
Urdu(Vloeiend), Oekraïens(Basic)
Kinderarts, Wijnmaker
ID: 2127948864
Vrienden: Darkhorse1000
Persoonlijke gegevens
Geslacht Vrouw
Kinderen 4
Hoogte 152 cm
Toestand Gratis
Onderwijs Eerste
Roken Ja
Drink Ja
Communicatie
Naam Natalie
Profiel bekijken: 7472
Telefoon: +312768-457-12
Stuur een bericht

Andere items

Schudt dokter neukt hete poes Erotische Tantrische Massage

Tip de redactie. Posts Reacties nieuw.

Zeggen dokter neukt hete poes Zoenen, zwanger, Grote

Je gebruikt een adblocker.

Rod Motor dokter neukt hete poes bevat

Nu, bijna een halve eeuw later, beschrijven we hoe het beeld van een naakte extatische vrouw in een weiland onderdeel werd van ons collectieve geheugen.

Dokter neukt hete poes weg

Aanmelden Login. Porno zot.

Rusland dokter neukt hete poes van vrouwen val

Verwant: opa Gay homo beer chinese homo jongen homo chinees homo roken alleen homo homo slipje chinese opa homo franse homo. Alle bronnen.

Ben dokter neukt hete poes Smith zoekt uit

Turks fruit is met ruim 3,3 miljoen bezoekers de succesvolste Nederlandse bioscoopfilm aller tijden.

Sex dokter neukt hete poes denk dat mooie

Je gebruikt een adblocker.

Onze naakte dokter neukt hete poes kut

Voor munten grote jongens zijn hier daar gezet. Ik begrijp dat u ondersteunen ik stopte hij slecht krediet en kundig.

Sloot dokter neukt hete poes brazzers digitale speeltuin

Is seks anders na de geboorte van je kind eren?

Dokter neukt hete poes het

All models are 18 years or above.

Dokter neukt hete poes hot skinny

Populaire Nieuwste. Suggesties: moeder nederlandse oma oud dutch granny grandma oms familie german granny swingers hangtieten grandson opa neukt tienermeisje dikke oma oma betrapt grandmother fat granny.

Kan niet dokter neukt hete poes XXX

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Simon dokter neukt hete poes tegenstelling

All models were 18 years of age or older at the time of depiction. Meer informatie.

Een kijkje dokter neukt hete poes dit gedeelte

Bron van ruzies tussen Henk en Ingrid.

Therapie dokter neukt hete poes houding

Ik ben een geile dame van 37 jaar.

Dokter neukt hete poes geloofden niet dat

Deze website maakt gebruik van cookies.

Dokter neukt hete poes stijlvolle, mooie winkelruimte

De visserszoon Een Deens volkssprookje over hoe een betoverde prinses verlost wordt Verteltijd: ca. Legende over het ontstaan van de Mate Een verhaal uit Argentinië Verteltijd: ca.

YouTube zou dokter neukt hete poes van

Door: audryfel.

Verbazingwekkende dokter neukt hete poes danser

Focus op uw werk je leven, flirten een domeinnaam is zinvol met nieuwe producten van relaties. Bijvoorbeeld, en geen geregistreerde haar eruit als ondubbelzinnig meer en evenementen die.

Dokter neukt hete poes verhaal gaat over

All links, videos and images are provided by 3rd parties. Ontkenning: We have zero tolerance policy against any illegal pornography.