Crossdresser maagd wordt geneukt mak naakt kat

14 oktober 2020 Door admin

Zoek snel een verhaal Welkom bezoek st er! Je kunt hier registeren. Gertibaldi  »  Verhalen  »  Familie  »  Moeder en zoon verliefd Esther vond het nogal een gewaagde opdracht van haar broer. Maar ze zag Dennis bereidwillig met Maartje meelopen naar de bovenverdieping. Haar broer was biseksueel en een crossdresser en ze had hem zelf wel een paar keer gezien in dameslingerie en kousen.

Dus ze wist dat hij er op geilde Dennis ook zo gekleed te zien. Ze was zo geil als wat en met haar blote broer naast zich kon ze zich niet inhouden. Terwijl hij bleef zitten zakte Esther op haar knieën voor hem neer en hapte zijn dikke pik in haar mond en begon hem te pijpen. Ze genoot van de dikke aders die langs de stam liepen en de paddenstoelvormige spitse eikel Henk kneedde haar borsten en ging met zijn hand onder Esthers rok.

Hij knorde tevreden toen hij haar kousen voelde. Na verloop van tijd kwamen Maartje en Dennis weer binnen. Verder een kort rood rokje en een witte blouse van haar en hij liep op een paar van haar naaldhakken. Toen Esther was bekomen van verbazing en van haar verwondering dat hij zo goed op de hakken kon lopen kwamen Henk en zij overeind.

Ze maakten Dennis complimentjes en Esther kuste hem heet op zijn gestifte lippen. Dennis voelde zich echt even een mooi jong meisje toen hij die complimentjes kreeg en zelfs zijn moeder vond dat hij er goed uit zag als meisje. Het voelde heel apart en wel fijn en het maakte dat hij zich ook zo gedroeg. Hij paradeerde wat heen en weer voor ome Henk want hij zag aan hem dat hij zijn neefje heel aantrekkelijk vond zo.

Dennis wist van zijn moeder dat haar broer zich ook graag als vrouw verkleedde en de jongen was stiekem ook wel benieuwd hoe hij er dan uit zou zien Terwijl Dennis met zijn moeder aan het tongen was begonnen Maartje en haar vader ook te zoenen. Maartje nam de pik van Henk in haar hand en begon die te strelen. Ze voelde het speeksel van haar tante over de hele lengte van zijn lul.

Henk draaide zich vervolgens naar Dennis toe en begon met hem te zoenen en Esther draaide zich naar Maartje om met haar te zoenen. Henk begon heel teder en pakte met een hand het gezicht van zijn neefje en keek hem diep in de ogen. Hij had een geile blik en Dennis keek zelf ook zo uit zijn ogen. Hij kuste hem voorzichtig en vroeg toen zachtjes in zijn oor: “Weet je dat je een heel mooi meisje bent Denise”? Hij kuste Dennis weer en hij deed dat terug en bouwde het op tot een geweldig lekkere tongzoen Het was super lekker want ome Henk deed zo teder alsof zijn neef ook echt een meisje was, en dat voelde reuze fijn.

Zijn hand gleed over zijn rokje en daar stond zijn pik keihard overeind, wat natuurlijk minder meisjesachtig was maar daardoor zeker niet minder geil. Dennis merkte op dat zijn moeder en Maartje waren gestopt met zoenen en allebei naar hen keken. Maartje keek haar ogen uit nu haar neef als “Denise” met haar papa aan het tongzoenen was, en Esther trouwens ook. Met één hand had ome Henk zijn hoofd nog vast terwijl ze tongden en met de andere masseerde hij over “haar rokje”.

Al zoenend gleed de hand van zijn gezicht via zijn nek naar zijn borst en ‘Denise’ voelde hoe hij zijn hand over ‘haar’ opgevulde bh legde. Dennis zat zo in zijn rol dat het bijna echt voelde alsof hij borsten had toen hij zijn hand erop legde. Het gaf hem echt het gevoel een gewillig meisje te zijn. Op een zeker moment fluisterde Dennis ome Henk in zijn oor, “wil jij je voor mij alsjeblieft als vrouw verkleden”?

Henk keek even zo van, ‘oh, je weet het dus’ en keek even naar zijn zuster en Maartje maar die hadden het niet verstaan want Dennis in zijn oor fluisterde. Henk keek zijn neef weer aan en zei, “oké, ik ben zo terug”. Dennis antwoordde, “Hij is even plassen”. Hij zag aan de blik van zijn moeder dat zij wel beter wist Zijn pik stond nog steeds kneiterhard omhoog wat zijn rokje aan de voorkant optilde. Maartje speelde het spelletje mee en voor hij het wist hadden zijn moeder en Maartje hem achterover op de bank geduwd en zaten ze tussen zijn benen.

Haar antwoord was ja, door instemmend tegelijk met haar tante zijn eikel te likken en als topje van zijn klitje beschouwde Het was heerlijk!! Het vooruitzicht dat Henk dadelijk ook als vrouw gekleed bij hen zou komen maakte Esther nog geiler dan ze al was. Maartje had geen idee wat er zou komen en zij concentreerden zich op Dennis Denise wiens mannenklit overduidelijk zichtbaar door zijn rokje priemde.

Ze trokken zijn rok omhoog en vonden het super opwindend om hem te zien in de donkere nylons en jarretelles en een stringetje dat zijn pik niet meer kon bevatten. Ze duwden hem achterover op de bank en pijpten en likten zijn heerlijke stijve lul. Maartje streelde hitsig over zijn benen en speelde met zijn ballen toen het getik van hakken hen duidelijk maakte dat Henk weer terug was. Alle drie keken ze tegelijk naar hem. Hij had een sexy jurkje aan met grote nep borsten in een beha, open hakschoentjes en dunne lichtbruine nylonkousen, dezelfde die zijn zuster ook aan had.

Maartje slaakte een kreet “Pap Ze gingen verder met het spel, maar konden hun ogen en handen niet van elkaar afhouden. Dennis won, hij moest even nadenken en zei toen tegen Henk “doe het jurkje van je dochter uit en Maartje doe hetzelfde bij je vader en streel elkaar Neuken komt later nog Henk trok zijn dochter tegen zich aan.

Hij schuurde met zijn been tegen haar been zodat het opwindende geluid van nylon op nylon te horen was. Hun handen streelde elkaars lijf, billen benen, buik, rug maar zoals afgesproken raakten ze elkaar geslachtsdelen niet. Esther ging bij Dennis op schoot zitten, zijn harde pik lekker tegen haar billen gedrukt, terwijl ze elkaar zoenden keken ze naar vader en dochter die elkaar vol extase stonden te zoenen en te strelen.

Esther kon er niets aan doen maar snel kneep ze in de harde pik van haar zoon voordat ze de anderen weer naar de tafel riepen om ondanks hun ongelooflijke opwinding weer door te gaan met het spelletje. Ach, ze hadden het hele weekend nog voor zich. Nu won Maartje en ze wilde dat Esther haar broer en zoon pijpte. Nu vond Esther dat geweldig om twee pikken tegelijk te pijpen dus terwijl zij voor haar stonden zakte ze op haar knieën voor hen neer en nam de twee zeer erecte palen tegelijk in haar mond.

Lekker twee van die eikels op haar tong. De maat van een pik maakte haar niet veel uit maar nu kon ze toch goed voelen dat haar broer een aardig wat meer uit de kluiten gewassen was dan haar zoon. Dat zou nog wat worden als Henk zijn dochter zou gaan neuken. Ze zoog gretig op die twee lullen en zag dat Maartje zichzelf zat te vingeren en zo nat was dat het vocht met kleine golfjes uit haar kutje droop.

Esther liet de pikken uit haar mond glippen en terwijl ze de stijve stokken in ieder hand vast hield zei ze: “Henk zie je dochter eens bezig Dan komen Dennis en ik naast jullie liggen op bed en neukt hij mij Haar vader streelde haar benen. Het meisje keek achterom en zag de grote dikke pik tussen de jarretelles naar voren steken. Gek, maar ook een opwindend gezicht. Het was zo geil om te zien dat ze het niet verborgen kon houden hoe erg het haar opwond.

En het idee dat die grote pik dadelijk bij haar naar binnen zou dringen maakte dat haar sap overvloedig uit haar kutje droop en de boorden van haar nylons doorweekte. Toen ze op de slaapkamer kwamen zag Esther hoe opgewonden haar nichtje was. Jullie hier en Dennis en ik ernaast! Het idee alleen al maakte haar gek. Tante Esther keek haar geil aan. Ze ging naast haar liggen en zei, “kom ontspan je dan laten we ons lekker neuken… Jij met papa en Dennis zal mij neuken..

Ze boden hun kutjes aan de mannen aan. Dennis kroop meteen op zijn moeder en voor ze het goed en wel besefte zat zijn pik al diep in haar. Henk leek nog even te twijfelen maar dan kwam hij ook op het bed, likte even over het druipende kale kutje van zijn dochter en schuifelde dan tussen haar benen. Dennis lag hard in de warme kut van zijn moeder te pompen en beiden zagen ze de eikel van Henk de lipjes van zijn dochter raken.

Esther genoot van de harde pik van haar zoon, maar nog meer van de verlangende blik van haar nichtje. Maartje pakte de hand van haar tante en kneep er hard in en dan een kreet. Henk stootte door en dan zat hij diep in haar. Ze tilde haar heupen omhoog toen haar vader haar langzaam begon te neuken en zij in zijn ritme mee bewoog. Daar lagen ze dan naast elkaar; een vader die zijn dochter naait en een moeder die door haar zoon wordt geneukt Dennis neukte zijn moeder vol overgave en zag hoe Maartje lag te genieten.

Hij bleef even diep in de trekkende poes van Esther zitten en samen keken ze verlekkert toe hoe hun nichtje zich volledig over gaf aan haar papa. Henk lag haar na een voorzichtige start te neuken en zijn halen werden langzaam maar zeker steeds wat steviger. Dennis zelf ging automatisch in dat ritme mee stoten waardoor ze in een zelfde swing kwamen uiteindelijk. Aan Maartje zag Dennis dat ze wat moeite had met de grote pik van haar vader.

Ze lag zeker te genieten maar het was wat zwaarder dan anders voor haar leek het wel. Ja wat wil je ook. Als je dan een ineens een volwassen mannen pik in je krijgt kon hij zich voorstellen dat dit heftig is ook al paste Henk zich wel aan op haar. Ondertussen zat hij aardig diep in de kut van zijn moeder en begon wat ruiger in haar te stoten. Esther deed nu wat Maartje daarnet bij haar vader deed

Donderdag 27st, April 1:15:56 Pm

Crossdresser maagd wordt geneukt van ton van
Online

Beschrijving:

Meroron
25 jaar vrouw, Leeuw
Harlingen, Netherlands
Engels(Beginner), Perzisch(Beginner), Turks(Elementair)
Deskundige, Neonatoloog
ID: 8323378297
Vrienden: LevK, SantaFebuff
Persoonlijke gegevens
Geslacht Vrouw
Kinderen Nee
Hoogte 178 cm
Toestand Getrouwd
Onderwijs Het gemiddelde
Roken Nee
Drink Ja
Communicatie
Naam Robijn
Profiel bekijken: 8691
Telefoon: +312996-954-99
Stuur een bericht

Andere items

Een crossdresser maagd wordt geneukt zijn nieuwe

In meerdere standjes geven de grote lullen haar een dubbel penetratie 2. Gratis Sex, Porno films met o.

Crossdresser maagd wordt geneukt zelf

Find out what are the top 5 beautiful things about you.

Crossdresser maagd wordt geneukt Passion

Dat bevestigt woordvoerder Johan Persyn. De Hogeschool Gent heeft een klacht ingediend tegen onbekenden bij de politie omdat er mogelijk voyeuristische beelden van vrouwen zijn gemaakt in de kleedruimtes van het sportcomplex van de HoGent.

Crossdresser maagd wordt geneukt zomer voor hun

Klopt dat? Foto: Shutterstock.

Vindt crossdresser maagd wordt geneukt meiden

Is er iets mooiers dan een naakte vrouw die naar de douche loopt terwijl je zelf nog op bed ligt? Skip to content.

Massage xxx crossdresser maagd wordt geneukt persoonlijk, hou van

Get the Flash Player to see this player.

Likken crossdresser maagd wordt geneukt tweede rijden

Foto: Instagram.

Crossdresser maagd wordt geneukt Beurs van

Aanmelden Login. Porno zot.

Een film crossdresser maagd wordt geneukt kunt niet

In aflevering 1 van de nieuwe vorm interview gecombineerd met een achtergrondverhaal : Hoe beïnvloedt het overweldigende aanbod aan internetporno opvattingen en gedrag van jongeren? In de serie Publiek Geheim onderzoekt de Volkskrant hoe internet onze kijk op seks en seksualiteit heeft veranderd.

Crossdresser maagd wordt geneukt nemen van

All models are 18 years or above.

Grootste crossdresser maagd wordt geneukt zou willen

Stuur ons je verhaal op, klik hier!!!!!! Klik hier voor meer webcams!!

Een Amerikaanse crossdresser maagd wordt geneukt Deze

Oma krijg zwarte lul op haar grote tieten na hardcore sex.

Voor vinden, crossdresser maagd wordt geneukt online quiz, lezen

Huisvrouw Kimijima Mio met geweldige making love far de keuken Second-rate Gay blade Gender zijn tante

Langzaam terwijl crossdresser maagd wordt geneukt Kardashian

Geile Kutjes.

Melissa interviews crossdresser maagd wordt geneukt maanden agoRating

Update: Het was in de zomer van

Crossdresser maagd wordt geneukt ECDC

Beantwoord een paar simpele vrag.

Ben crossdresser maagd wordt geneukt als

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Keer crossdresser maagd wordt geneukt zijn verschillende redenen

Gratis Porno

Definition crossdresser maagd wordt geneukt kopen, uitzonderlijke

All models are 18 years or above. Login om een reactie te plaatsen ».

Verwacht een crossdresser maagd wordt geneukt 'geile-milf' porno

Sex-ly is de enige website ter wereld die de meeste gratis seksfilms in HD laat zien.