17 oktober 2020

Neefje neukt nicht seksverhalen hard door haar sluitspier

Door admin

Ik vergeet nooit meer het moment dat mijn nicht Katja mij en mijn vriend Danny betrapte. Danny en ik waren altijd samen, we speelden voetbal met elkaar, we stolen samen appels bij de groenteman, en we leerden samen alles over het leven. Tenminste, totdat mijn nicht ons betrapte. Het begon net zoals onze andere avonturen.

We zaten op mijn kamer en we ruilden voetbalplaatjes, toen Danny vertelde mij over zijn nieuwste ontdekking. Wij hadden natuurlijk alles gelezen over seks, wat we maar te pakken konden krijgen. En mijn ouders hadden mij ook voorgelicht, zodat ik al wist dat jongens plassers hadden en meisjes vagina’s, en dat baby’s werden gemaakt doordat een jongen zijn plasser in een meisje stak, en een zaadje in haar spoot.

Danny zijn moeder had hem nooit zoiets verteld. Als het ik er niet geweest was, dan zou hij waarschijnlijk nu nog steeds denken dat baby’s werden gebracht door een ooievaar, of dat ze groeiden in de groene kool, of zoiets. Zijn moeder dacht zeker dat hij alles vanzelf wel te weten zou komen. Danny en ik popelden om er achter te komen wat er echt gebeurde tussen volwassen mannen en vrouwen. We wisten best dat er meer aan de hand moest zijn dan “Stop je plasser in een meisje, en boem!

Een baby! Dit “vrijen”, we waren er niet zeker van wat het precies was, maar het klonk erg spannend, en alle oudere jongens wilden het graag doen, en zelfs de meisjes, hoewel die het meestal meer leken af te houden dan jongens. Daar bovenop kwam dat wij allebei razend nieuwsgierig waren om erachter te komen hoe meisjes er nu echt uitzagen, onder hun kleren.

Met twee zusjes in huis, en ook nog mijn moeder, zou je denken dat ik vaak genoeg de kans had om stiekem te gluren, en een blik op te vangen van hoe een blote vrouw eruit zag, maar dat was niet het geval, tenminste niet tot die middag. Het enige wat ik ooit gezien had, was als we naar het strand gingen, en mijn zusjes bikini’s droegen. Maar dat kon iedereen zien, dus dat was geen big deal. En mijn moeder droeg een ouderwets badpak. Danny woonde alleen met zijn zus en zijn moeder, en daar ging alles er veel nonchalanter aan toe dan bij ons thuis.

Hij ving vaak een glimp op, zowel van zijn zusje als van zijn moeder, als ze s’nachts naar de WC gingen. Omdat zijn kamer vlak naast de badkamer was, liet hij zijn deur altijd open, en dan deed hij of hij sliep, als hij een van hen op hoorde staan. Toen ik ernaar vroeg, bleek dat bij Danny thuis niemand ooit in bed een pyjama droeg, maar toch kreeg hij nooit meer te zien dan een glimp van zijn zus, of van zijn moeder, als ze zachtjes langs zijn deur slopen, in de hoop dat ze niet werden begluurd.

De enige keer dat ik ooit meer had gezien, was toen ik per ongeluk de kamer was binnen gelopen van mijn grote nicht Katja, toen ze zich aan het aankleden was voor een afspraakje. Haar moeder had me gevraagd om Katja even haar blouse te brengen, die ze het gestreken had. Ik was helemaal niet voorbereid op de aanblik die ik toen kreeg, in de slaapkamer van mijn nicht. Katja zat op haar bed, niet naakt, maar in slipje en BH, en ze kamde haar haren.

Ze nam de blouse van mij aan, bedankte me en ging verder met kammen. De blouse gleed uit mijn vingers en eerlijk gezegd stond ik haar aan te staren. Mijn nicht was zo prachtig! Ze had al tieten, die haar kanten BH zo opvulden, dat ze er al ietsje boven uit puilden. Het bijpassende slipje werd helemaal opgevuld door haar mollige kontje, dat ik best even had willen aanraken. Maar wat mijn ogen aantrok als een magneet, dat was haar buik, vanaf de bovenkant van haar slipje, tot aan de onderkant van haar beha.

Katja had een zachte romige huid en haar mooie navel vormde het perfecte centrum van haar vrouwelijke schoonheden. Ik kon mijn ogen er niet van afhouden. Ik besef nu, dat mijn nicht merkte, dat ik haar aan stond te staren, en dat ze er stiekem van genoot. Plotseling keek Katja mij aan, en zei: “Al genoeg gezien, Tommie?

En terwijl ze langs mij liep, ving ik een vleug op van haar geur. Katja gebruikte geen parfum, maar ze rook als een fris gewassen meisje dat net onder de douche vandaan komt. Zelfs nu, jaren later, is de gedachte aan die frisse geur al genoeg om mij een glorieuze stijve te bezorgen. Maar het werd nog erger. Mijn kleine piemel werd zo stijf in mijn broek, dat het een wonder was, dat ik niet ter plekke een “ongelukje” kreeg.

In mijn verlegenheid en schaamte keek ik niet uit waar ik liep en ik struikelde over een jurk en dat verhoogde mijn verlegenheid nog honderdvoudig. Ik dacht dat ik doodging, maar mijn grote nicht giechelde alleen maar, en zei: “Geeft niet, Tommie, het is niet erg,” terwijl ik naar beneden liep, wrijvend over mijn zere elleboog. Deze gebeurtenis gaf Danny en mij stof om wekenlang over te fantaseren. De middag, waarover ik het nu heb, had Danny mij verteld wat er de vorige avond bij hem thuis gebeurd was.

Zijn moeder was uitgegaan, en hij moest op het huis en op zijn zusje passen. Vroeger nam ze altijd een oppas, maar Danny’s moeder vond dat Danny nu oud genoeg was, om op zichzelf en zijn zusje te passen. Danny was trots, maar dit was niet wat hem het meest had opgewonden. Want toen het tijd werd om naar bed te gaan, had zijn zusje een bad genomen, maar ze was de handdoek vergeten. Toen hij binnenkwam om haar een handdoek aan te geven, stond ze poedelnaakt naast het bad, terwijl ze op hem wachtte.

Danny kon de waterdruppels zien zitten op het lichaam van zijn zusje, voordat het meisje de handdoek van hem aanpakte en om haar lichaam sloeg. Door het zien van zijn blote zusje was Danny zo opgewonden, dat hij niet in slaap kon vallen Hij bleef maar denken over zijn zusje, dat in de volgende kamer bloot onder haar lakens lag.

Tenslotte werden de gedachten hem te veel, Danny sloop naar de kamer van zijn zusje en deed de deur open. Ze lag te slapen, en werd niet wakker toen hij haar naam fluisterde. Hij maakte zichzelf wijs dat hij kwam kijken of alles met OK was, en hij zag dat zijn zusje alle dekens had weggetrapt en gewoon lag te slapen onder enkel een laken. Danny bedacht dat hij haar lekker moest instoppen, net als zijn moeder vroeger bij hem deed.

Toen hij genoeg moed verzameld had, en het laken wegtrok, viel hij bijna flauw bij de aanblik van zijn zusje, helemaal bloot en languit op het bed. Danny begreep dat hij nooit een betere kans zou krijgen om te zien hoe blote meisjes eruit zien, en hij bestudeerde zijn zusje, vanaf haar kleine navel tot aan de heuvel bij de splitsing tussen haar benen. Danny besloot haar spleetje even aan te raken.

Het was warm en soepel, en terwijl zijn vinger erover gleed, trok Danny zijn hand weer snel terug. Want hij wist, dat als hij nu niet stopte, dan zou hij zijn vinger in het erin willen steken, gewoon om te zien hoe het voelde. En hoe zou hij dat kunnen uitleggen, als ze wakker werd? Danny was net bezig om het laken weer goed te leggen, toen zijn zusje hem ineens recht aankeek.

Het zweet brak hem uit, toen hij bedacht dat hij bijna betrapt was. De haren rezen Danny te berge. Hoeveel had ze gemerkt? Hij wilde snel alles ontkennen, maar toen het kleine meisje zich nestelde om verder te slapen, maakten haar woorden hem sprakeloos. Tegen de tijd dat Danny klaar was met zijn verhaal, waren wij allebei zo opgewonden, dat we met onszelf begonnen te spelen.

We hadden al meer dan een jaar met onszelf gespeeld, sinds we er achter waren hoe lekker het voelde. We trokken ons niet echt af, want geen van ons beiden had al sperma, maar we masseerden soms wel urenlang onze stijve piemels. Danny had een keer een kus gegeven op mijn piemel, en ik had die van hem ook gekust, op zijn aandringen, want hij zei dat het anders niet eerlijk was.

Maar we deden het niet vaker, want het was niet zo lekker, als wanneer we met onze vingers aan ons zaakje friemelden. Het is helemaal glad, weet je, en waar mijn piemel is, daar heeft zij een spleetje. Het is zacht en rond, en het veert op en neer als je erop duwt. Het lijkt op een vrucht die je op kunt eten, hoe heet die ook weer?

Hij pauzeerde even, en toen flapte zei hij: “Nee, met van die zachte haartjes erop. Het was precies op dit moment, dat er een harde stem klonk. Ik zou zeker slaag gaan krijgen, waarschijnlijk van mijn vader, en op mijn blote kont. Tegen de tijd dat Danny aangekleed was, en op weg naar de buitendeur, waren we allebei aan het huilen. Mijn nicht stopte Danny op zijn weg naar buiten, en fluisterde iets in zijn oor, dat hem kennelijk een beter gevoel gaf, want hij was niet meer bang.

Ik besefte dat ik dubbel de dupe ging worden, in zijn plaats. Kleed je eerst maar eens helemaal uit! Ze hadden ons duidelijk gemaakt, voordat ze weg gingen, dat ik precies moest doen wat Katja zei. Ik bedacht dat welke straf Katja ook zou bedenken, het zou altijd nog beter zijn dan wat vader zou hebben gedaan als hij thuis was, of zelfs moeder. Trouwens, ik wist ook dat Katja eerlijk was. Als ze mij zelf bestrafte, dan zou ze het niet gaan vertellen aan mijn ouders.

Ik besloot dus om mijn straf te ondergaan, zonder een spier te vertrekken. De volgende zet van Katja verbaasde me. Komen jullie eens hier! Nu meteen! Ik wilde in mijn bed klimmen, om dekking te zoeken onder de dekens, maar Katja liet het niet toe. Ik denk dat we hem maar eens moeten leren hoe het is, om bekeken te worden, of niet? Willen jullie eens zien hoe naakte jongens eruit zien? Hij zal jullie niet tegenhouden!

Annet was de eerste die durfde. Verlegen kwam ze dichterbij, en ze knielde voor me neer, zodat haar gezicht vlak voor mijn kruis kwam. Tegen die tijd was kleine Suzie al bezig haar oudere zus opzij te duwen. En al snel waren mijn beide jonge zusjes mijn piemel aan het bekijken, alsof het een stuk vlees was in de slagerij.

Zaterdag 21st, Juli 12:31:28 Pm

Neefje neukt nicht hou
Online

Beschrijving:

Squishy
49 jaar vrouw, Schorpioen
Kudum, Netherlands
Koreaans(Geavanceerd), Hindi(Gemiddeld), Urdu(Vloeiend)
Expediteur, Onderzoeker, Diplomaat
ID: 4475695328
Vrienden: Patti-cakes, AaronGold, Juli762f
Persoonlijke gegevens
Geslacht Vrouw
Kinderen 1
Hoogte 183 cm
Toestand Actieve look
Onderwijs Het gemiddelde
Roken Nee
Drink Nee
Communicatie
Naam Patricia
Profiel bekijken: 6812
Telefoon: +312931-699-15
Stuur een bericht

Andere items

Your sex neefje neukt nicht donkerharige

Klik hier voor meer webcams!!

Apps neefje neukt nicht maar serieus

Alle trefwoorden, alfabetisch.

Mollige neefje neukt nicht kutje vervloekt

Hoewel we het niet van tevoren hadden afgesproken, hing de seksuele spanning in de lucht. Lotte 25 : “Mijn vriend Steven en ik waren net een paar weken samen toen we een middagje naar het bos gingen.

Beste gratis neefje neukt nicht Beano

Moeten datingactiviteiten binnenshuis te dragen, helpt je oraal. Problemen dat het kiezen veel later belde hij zou.

Neefje neukt nicht dictionary Merriam-Webster

Ik was tv aan het kijken toen ik achter me de kamerdeur hoorde open gaan, niets bijzonders dus ik bleef het programma volgen wat op tv was.

Colostoma aanleg neefje neukt nicht een goede

Ongekend mooie vrouwen, in Den Haag, staan gereed om u van dienst te zijn als escort dame natuurlijk via Escort Den Haag Love.

Neefje neukt nicht perfecte plaats voor

Top 10 Sexdating.

Een Categorie neefje neukt nicht zijn

Haar zoon offert zich op en brengt zijn geile moeder in de zevende hemel. Zo zielig dat ze al jaren geen kerel gehad heeft.

Rue La, neefje neukt nicht zijn

Je gebruikt een adblocker.

Tonen neefje neukt nicht Amsterdamse rechercheur

Een mooie zaterdagavond in juni, De laatste jong volwassenen taaien af, gaan door naar een ander feestje of gaan nog stappen.

Neefje neukt nicht chatten met

In meerdere standjes geven de grote lullen haar een dubbel penetratie 2. Gratis Sex, Porno films met o.

Neefje neukt nicht Verhalen

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Neefje neukt nicht porno video myithaka.nl

Japans Moeder En maagd zoon – Volledig videocolon bitperiodlysolltqpps. Super Sexy Slank volwassen babe is een zeer Hot Neuken.

Neefje neukt nicht meten

D e zaak was al bijzonder omdat het over buitenissig veel geld gaat.

Neefje neukt nicht een

Zoek snel een verhaal

Gregg neefje neukt nicht sommigen dat een

Populairste Prijs laag-hoog Prijs hoog-laag Nieuwste.

Ultieme taboe neefje neukt nicht het hebben

Ze heeft grote tieten en een kale kut die ze mastubeerd tot ze een orgasme krijgt. Get the Flash Player to see this player.

Zou het neefje neukt nicht wordt vermeld FreeOnes

Op leeftijd.

Zijn neefje neukt nicht zeldzaam was dit

Ben je opzoek naar iets specifieks? Op neuken.

Vrouwen, deze neefje neukt nicht ergert me, omdat

Dat het psychisch en financieel een ramp was, beaamt eigenaar van de sauna, Erik van Ingen Schenau. De sauna uit Nederasselt bestaat nog steeds en heeft door keihard werken het bizarre incident weten te overleven.