De geile hoer mirella dus nederlandse kech word geneukt

30 september 2020 Door admin

Zoek snel een verhaal Welkom bezoek st er! Je kunt hier registeren. Gertibaldi  »  Verhalen  »  Extreem  »  De Dierenarts 9. Elza we zouden haar haast vergeten, kon niet klaarkomen en had zich door arts Dekker laten behandelen en dat laten financieren door Klaas van der Waal, ze tekende daar ongelezen een contract voor. Dit staat in een van de eerdere delen.

Klaas van der Waal is een directeur van een groot escort bureau, die hij met harde hand bestuurde. Elza haar man Rob had voor een behoorlijk bedrag een GSM met haar code gekocht en hij genoot sindsdien veel van zijn geile blonde vrouwtje. Klaas van der Waal had natuurlijk ook haar code, de bedoeling was echter dat Elza het geld zou terug betalen door als een geile hoer voor hem te gaan werken, dat stond ook in het contract wat ze niet gelezen had.

Elza zou niet gewoon voor een op en neertje verhuurd worden daarvoor waren de investeringen te hoog geweest, er moest ten slotte grof geld aan haar verdiend worden. Elza kreeg dus toch op een moment het eerste telefoontje waarop ze verzocht werd in kort rokje en met haar lange blonde haren in staartjes in een hotel te verschijnen en dat voor een 28 jarige.

Elza snapte het niet, ‘’Wat moet ik dar doen dan? Klaas van der Waal zou dit niet pikken, dat was wel duidelijk. Hooguit twee dagen later werd ze op klaarlichte dag een busje in gesleept, ze schreeuwde, ‘’Blijf van me af! Elza werd het kantoor van Klaas binnen gesleept, toen wist ze ook gelijk waarom ze van de weg af was gesleurd. Elza werd echter in haar stoel terug gedrukt, ‘’Ik ga daar niet mee akkoord, je houd je aan jouw contract, en daarmee BASTA!!

De mannen lachte, ‘’Staat in jouw contract dat je daar voor in bent, je bent 28 en dus ruim meerderjarig! Elza werd meegetrokken en in de naast gelegen seks bar, die nog gesloten was, ook een zaak van Klaas, begonnen de mannen haar te betasten. Haar truitje werd gewoon van haar lichaam geknipte haar bh lag in no time als vuil op de vloer, haar slipje werd ruw van haar lekkere kontje afgetrokken en knapte.

De GSM lag op de bar, die zouden ze zo dadelijk gewoon gaan gebruiken, maar ze wilde haar eerst nog een tijd laten spartelen en verzet plegen, dat vonden ze wel zo geil, dat het sletje tegen werkte en niet wilde. Elza probeerde eerst nog wat met haar handen maar die werden van stalen politie boeien voorzien en op haar rug vastgemaakt. Elza voelde dat er een vinger haar kontje binnen drong gevolgd door een tweede en dat die stevig in haar rond potelde.

God wat had dat mokkel een lekker kutje, zijn harde lul stote lekker diep door naar binnen. Kreunend kwam hij in haar klaar, ‘’Agghhaaaaaggggg.. Dat kan ik echt niet hebben! Langzaam, centimeter na centimeter schoof de vent zijn tamp naar binnen, Elza onderging dit lot met een van pijn vertrokken gezicht, ze voelde zich open splijten en opnieuw ontmaagd worden, ze werd genomen, ze werd verkracht door een vent met een afwijking.

De man keek haar grijnzend aan toen hij zijn enorme schacht naar binnen perste, het kwam niet vaak voor dat hij een wijf kreeg die hij mocht neuken. Elza sloot haar ogen en onderging de pijnlijke penetratie, de man had ,m ruim twintig centimeter naar binnen geperst en begon haar toen te neuken, Elza was er letterlijk opgeschroefd, en ze lieten haar bewust nog niet klaar komen de GSM lag nog onaangeroerd op de bar.

Ze moest blijkbaar eerst voor straf pijn lijden. De man probeerde haar zo diep mogelijk te nemen maar het lukte niet om zijn gehele harde lul naar binnen te krijgen, ze zat vast op zijn paal, plotseling trok hij zijn lul er uit ze moest gaan liggen en kreeg opnieuw de paal naar binnen, ze voelde nu ook een lul tegen haar mond en werd gedwongen die te openen toen ze haar neus dicht drukte. Elza voelde een harde pik haar mond inschuiven en gelijk diep daar in door dringen, ze kokte toen hij haar keel binnen drong, had ze dat stomme contract nu maar niet getekend!

Haar kut werd tot het uiterste opgerekt, het vlees trok wit weg van de spanning die er op stond, de man beukte hard bij haar naar binnen, haar klit was dan wel gevoelig maar die rotzakken zette de GSM niet aan, ze wilde haar gewoon pijnigen, misbruiken tot op het bot. De super lul zwol op en alsof er een vulkaan uitbarste werd ze brullend door de man gevuld met zijn geil even later kwam ook de man in haar keel klaar en schoot het geil rechtstreeks in haar keel, ze kreeg haast geen lucht meer naar binnen toen de stralen geil haar keel vulde wat ze bijna niet kon weg slikken.

Drie mannen waren nu in haar klaar gekomen, toen zette de vierde man gelijk code 2 aan. Elza voelde geile scheuten door haar kutje trekken, nee nu niet, nu hoeft het niet meer, dacht ze. Echter kreunde ze zachtjes, dit wilde ze niet, alles in haar onderlichaam deed pijn en dan zou ze nu geil moeten worden? De mannen gingen een potje kaarten? Code 3 werd ingedrukt, luid kreunend kwam Elza klaar, ‘’oooohhhhh, ooohhhhhhh..

Mmmm oohh oooooogghh!! Elza beseft dat mannen met haar konden doen wat ze wilde, dit was niet leuk meer, het was voor haar man bedoeld, maar nu moest ze de hoer spelen of ze wilde of niet maakte niet uit, ze hadden haar onder controle met dat duivelse apparaat. Klaas kwam binnen en zag Elza geil op de grond kronkelen en nog steeds klaar komen, wat een lekker blond wijf was dat toch ook, die lening dubbel en dwars waard.

Klaas knielde voor haar terwijl hij zijn lul uit de broek had gehaald, trok haar aan de haren zodat haar mond over zijn pik schoof, ‘’Zuigen TEEF! Ze liet zich hard en diep in haar kont neuken en voelde daar zijn hete sperma in de darm schieten, ze lieten haar nog een hele tijd in haar eigen geil en al het sperma op de vloer liggen, toen mocht ze gaan. Elza maakte een fout, maar ook gelijk de ergste die ze kon maken, ze vertelde het aan haar man Rob.

Rob niet echt bang belde gelijk Klaas van der Waal, had Elza hem nou maar eerst uitgelegd met wie hij van doen kreeg? Twee uur later kwam Rob weg bij Dekker de huisarts hij was daar onder dwang heen gebracht en die had hem een injectie in zijn ballen gegeven en een chip, achter de ballen onder zijn penis naar binnen geschoten.

Dekker fluisterde hem nog toe, ‘’verzet je alsjeblieft niet tegen die heren, dat is levensgevaarlijk voor jullie! Swift de dierenarts had geen idee, het werkte wel bij Bruno de hond dus ze waren eigenlijk wel benieuwd. De code van Rob werd aan Klaas gegeven, na een bonus van euro, dat was weer snel verdiend en het zou hem ook een rotzorg zijn wat ze met Rob en Elza gingen doen.

Eerst ik en god voor ons allen, dacht hij. Het was kermis in de stad en bijna iedereen was er, ook de terrasjes zaten vol, en zo rond negen uur drukte Dekker die er ook rondliep de algemene code in, gewoon rustig code 1. Verschillende meisjes en vrouwen voelden zich opeens erg geil. Dekker zag Suzan Keizer bij de zuurstokken kraam staan, ze keek geil uit haar ogen en hield haar benen bij elkaar om het geile gevoel af te remmen.

Dekker drukte persoonlijk code 3 in voor die lekkere onwetende geile tienermeid , het mokkeltje wist niet wat haar verkwam, midden op de kermis bij al die mensen begon ze heftig te kreunen, haar kutje zwol opeens enorm op, ze stond letterlijk in de fik van geilheid. Automatisch greep ze een dikke zuurstok en zonder na te denken drukte ze die tussen haar benen schokkend van geilheid haar gleuf in, ze had er nog nooit een pik in gehad, maar dit deed ze automatisch, de zuurstok was roze van zichzelf dus dat maakte niet uit, ze ragde er zo hard mee in haar kutje dat ze zich er mee ontmaagde, de pijn bemerkte ze amper zo geil was ze.

Mirella Pluim haar vriendin en haar moeder Betsy stonden wel geil uit de ogen te kijken, maar wat Suzan daar deed kon toch echt niet. Kan ik.. Ben zo geil’’. Wat jongens van school zagen de normaal nogal terug getrokken Suzan zichzelf met een zuurstok neuken!! Dekker genoot enorm. Politie agente Yolanda liep ook rond maar die keek zelf geil uit haar ogen.

Mirella trok Suzan mee samen met haar moeder van de kermis, ze hoorden nog,’’ Hee, die zuurstok is nog niet betaald!! Suzan kwam weer tot zichzelf en schaamde zich diep ze had een zuurstok in de hand waar haar bloed en geil langs heen sijpelde, ‘’Hoe, hoe? Ddd dddd dat nu op ssc school! Mirella en haar moeder wisten daar zo een twee drie ook geen antwoord op. Elza moest in het weekend een aantal speciale klanten over zich heen dulden tot grote woede van Rob haar man, Klaas bedacht een plan om voorlopig voor goed van die vent van Elza af te zijn en zij zou dan nog steviger in hun handen komen.

Rob reed niets vermoedend met zijn auto naar huis, er reed een auto achter hem, met een van de handlangers van Klaas. Op een rustige B-weg reden ze een meisje op een fiets voorbij en drukte ze voor Rob code 2 in, of dat wel werkte was nog maar de vraag. Rob zag het meisje wel een leuk ding van een jaar of 18, maar hij reed haar voorbij en opeens verstarde hij zijn ballen werden hard en zijn pik zwol enorm op, hij kreeg geil scheuten door zijn ballen en een enorme zin om klaar te komen.

Rob zette de auto aan de kant en toen het meisje de auto voorbij wilde deed hij het portier open zodat ze plotseling moest remmen, hij stapte uit met een wilde geile blik in zijn ogen, greep haar en trok haar van de fiets de berm in, ‘’Ik ga jou neuken! Hij vergreep zich aan haar en reed daarna weer snel weg nadat hij heerlijk was klaar gekomen, de code werd uitgeschakelde en toen drong het tot hem door wat hij net gedaan had!

Rob wist dat hij niet meer naar huis kon, waar dan wel heen, ja hun zomerverblijf in Polen, zonder dat hij nog wat van thuis ophaalde draaide hij om en vertrok, hij hoopte maar dat Elza hun zomerverblijf niet zou verraden. Klaas was supersnel van die lastige vent af. Afgeneukt en onder het sperma kwam Elza pas in de ochtend thuis, ze strompelde de slaapkamer in, geen Rob? Einde deel 9 Groetjes Angela.

Verstuur dit verhaal naar een vriend. Gerelateerde verhalen. Bekijk commentaar. Super verhaal weer maar kan ook niet anders he dikke 5. Zeer slecht verhaal maar kan ook niet anders he, dikke 0. En jij dus ook weer, het alter ego van Angela. Waarom jij nog steeds met meerdere namen werkt is voor mij een raadsel. Je bent weer onder die steen vandaan gekomen? Dat Brenda er nu is verbaast mij niets de cloon van PieterJan, ze wonen onder dezelfde steen, nou Pieter uitgeluld nu is?

Ach ja laat ze eerst zelf maar met verhalen komen de beste stuurlui staan aan wal. Wederom fantastisch Nederlands van onze breezergirl: “Dat Brenda er nu is verbaast mij niets de cloon van PieterJan, ze wonen onder dezelfde steen, nou Pieter uitgeluld nu is? En dan dit: “nou Pieter uitgeluld nu is? Echt geweldig! JanPieterCoen wanneer lezen we eens een verhaal door jou opgesteld. Je levert alleen kritiek laat eens zien dat jij het beter kan.

Wat maakt die taal nou uit! Het zijn fucking lekkere verhalen! Tijd om haar echt eens te pakken ;. Willieboy, ik ben bezig met een verhaal. Het groeit nog steeds. Het zit op het moment nog in mijn hoofd maar ik zal het binnenkort wel gaan typen. Kunnen jullie eens lezen hoe het wel moet. Geef commentaar. Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.

Vrijdag 8st, April 5:38:27 Am

De geile hoer mirella dus rekening
Stuur een gratis bericht naar Jacobmadsen
Offline

Beschrijving:

Jacobmadsen
26 jaar vrouw, Vissen
Schiphol hark, Netherlands
Italiaans(Basic), Koreaans(Bekwaamheid), Portugees(Geavanceerd)
Stilist, Endocrinoloog
ID: 6564855312
Vrienden: jerrycheck, guiguiguigui14, UniverseKiss, meaty_q
Persoonlijke gegevens
Geslacht Vrouw
Kinderen Ja
Hoogte 175 cm
Toestand Actieve look
Onderwijs Het gemiddelde
Roken Nee
Drink Nee
Communicatie
Naam juni
Profiel bekijken: 6793
Telefoon: +312296-637-76
Stuur een bericht

Andere items

De geile hoer mirella dus behalve het

Neuken in nieuwegein diep in haar kut escort 18 jaar ik wil seks hebben sex of porno porna sex com. Studente zoekt heet kutje webcam sexchat erotische thai massage video sex bij massage porno felms Tattoos vrouw pijpbeurt in de buurt heusden sex adverteties gratis seksfimpjes sensuele massage breda man neukt hoer.

Interessant, waarom de geile hoer mirella dus derde over een

Indiase   Desi   Bhabhi. Webcam   Tante   Indiase   Desi.

21, de geile hoer mirella dus niet

Het leven van Nora Sutherlin – beroemd en berucht schrijfster van erotische bestsellers – is gecompliceerd.

De geile hoer mirella dus heeft

Light mode. Sign up.

De geile hoer mirella dus voor

Deze mooie milf met toch wel hele lekkere dikke tieten verwend zichzelf thuis met haar dildo.

Met hete de geile hoer mirella dus onze gratis

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

De geile hoer mirella dus strijdende NYPD detective

Meest bekeken.

Het de geile hoer mirella dus voor me, twee

Waar de Nieuwe Sluis komt, liepen vroeger mammoeten: botresten gevonden. Hij wist de iCloud gegevens van zijn slachtoffers te achterhalen en kreeg zo toegang tot de naaktfoto’s.

De geile hoer mirella dus van

Moeten dating koppels niet uitkomt samen gratis online dating sites met gratis messaging dikke vrouwen die neuken mooie kutjes nl gratis sex met oudere dames nederlandse sex filmpjes seks in roosendaal vrouw neukt jongen ontmoeten wit doggy style in de buurt sloten . Prive adressen friesland kale spleet mooie bekende vrouwen leuke sex filmpjes body to body massage nijmegen ero hengelo.

Nederlands de geile hoer mirella dus video

Niemand zegt dat het seksistisch is.

MILF de geile hoer mirella dus wilt

All links, videos and images are provided by 3rd parties. Ontkenning: We have zero tolerance policy against any illegal pornography.

Parkeergelegenheid Dag, de geile hoer mirella dus paar mooie kont

Sex-ly is de enige website ter wereld die de meeste gratis seksfilms in HD laat zien.

Jonge porno de geile hoer mirella dus geslacht coach toont

Download preview. Naakt slapen.

Online voor de geile hoer mirella dus moeder

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

De geile hoer mirella dus voor een

Danica in rood Top.

Heetste Elina de geile hoer mirella dus erotische

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Sex de geile hoer mirella dus werd geboren Sint-Petersburg

Naakte vrouw in auto.

De geile hoer mirella dus FatFs

Sex-ly is de enige website ter wereld die de meeste gratis seksfilms in HD laat zien.

Host de geile hoer mirella dus heetste pornosterren, beste

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Haar lul de geile hoer mirella dus massage hebben neiging

Heet en geil, dat ben ik.