Schoonzusje naakt bij mij in de douche monique westenberg kutje

28 oktober 2020 Door admin

Omdat we ver van onze familie wonen komen ze, als ze op visite komen, voor meerdere dagen zodat ze dan blijven slapen. Dit verhaal is een poosje geleden gebeurd en ik zal het niet snel vergeten. Mijn schoonzusje is een leuke vlotte meid van 25 jaar die lekker strak in haar vel zit en niet vies is van een partijtje uitdagen. Ze wilde, samen met haar vriend, een paar dagen langs komen omdat ze vakantie hadden en verder niets afgesproken hadden.

Ze zouden een hele week blijven en omdat ik ook twee dagen vakantie had genomen spraken we af om met de boot de plassen op te gaan. De eerste dag begon weer goed want ze was zoals gewoonlijk weer eens flink aan het uitdagen. Ze ging aan dek liggen en als ze door had dat ik naar haar keek deed ze haar benen een stukje uit elkaar zodat ik tegen haar slipje keek.

Aan het einde van de dag gingen we naar onze ligplaats en gingen naar huis. Toen we daar aangekomen waren gingen ze gelijk onder de douche omdat het die dag nogal warm was en je dus flink zweet. Eerst ging mijn vrouw toen mijn zwager en toen hij klaar was ging zij. Ik was ondertussen naar de studeer kamer gegaan en begon nog wat te werken met de computer.

Opeens viel het mij op dat de deur tussen de studeer en logeerkamer een eindje open stond en ik kon vanaf mijn plek achter mijn bureau in de logeerkamer kijken, ik zag mijn schoonzus voor het bed staan. Ik aarzelde geen moment en haalde de videocamera te voorschijn en begon het schouwspel te filmen. Ze had dit niet door en ik kon zo de gehele uitkleed partij op de band vastleggen, jammer genoeg stond ze met haar gezicht naar het bed zodat ik alleen haar achterwerk er vol op kreeg.

Toen ze volledig naakt was pakte ze een handdoek en bond die rond haar lichaam waarna ze naar de douche liep. Ik hoopte dat ze zich ook weer op dezelfde plek aan zou kleden zodat ik ook dit op de band kon vast leggen. Mijn wens kwam uit want na een paar minuten verscheen ze weer voor het oog van mijn camera en begon het ritueel in omgekeerde volgorde. Nadat ik het geheel opgenomen had legde ik de camera weer terug op zijn plaats in de kast en ging mezelf ook douchen.

De volgende dag gingen we weer het water op en ze was me weer aan het uitdagen. Bij het aan wal gaan vertelde ik haar dat ze op moest passen want ik zou haar terug zou pakken, hierop keek ze me aan en lachte. Het ritueel van het douchen begon weer van het begin af aan en ik snelde me weer naar de studeerkamer in de hoop dat de deur weer open stond. Bij aankomst in de kamer zag ik dat de deur dicht was dus nam ik plaats achter mijn bureau en begon het verslag, waar ik de dag van tevoren aan begonnen was, af te maken.

Plotseling ging de deur naar de logeerkamer open en stapte mijn schoonzus de studeerkamer in. Ze keek de kamer rond en schrok toen ze mij zag zitten, ze verontschuldigde zich en ging weer terug de kamer uit. De deur tussen de twee kamer sluit niet zo heel makkelijk en dit was mijn geluk want hij ging zachtjes een klein stukje terug open. Nu was het dus weer tijd om de camera van “stal” te halen en weer lekker achterover leunend te genieten van de omkleed partij.

Deze keer kleedde ze zich uit maar liet haar bh op de grond vallen zodat ze ver voor over moest buigen om hem op te rapen. Door deze stand kreeg ik een mooi uitzicht op haar achterwerk, en zoals ik het kon zien was de plek tussen haar benen niet behaard. Opeens draaide ze zich om en had ik een uitzicht op mijn naakte schoonzus die, zoals ik al vermoede, geheel kaal was. Ze zag nu ook dat de deur op een kier stond en kwam richting de deur en duwde hem in het slot zodat hij nu wel goed dicht was.

Ze repte met geen woord over het voorval dus ik dacht dat ze me niet had zien zitten met de camera. Ik ging de volgende dag, zoals gewoonlijk om uit bed omdat ik dan op mijn gemak koffie kan drinken. Toen ik in de kamer kwam zag ik dat mijn schoonzus ook al op was en koffie had gezet, ze zat in haar ochtend jas op de bank en was een boekje aan het lezen. Toen ze me zag zei ze goedemorgen en ging een bak koffie voor me halen, waarbij ze nogal grote stappen nam zodat de ochtend jas af en toe nog al ver open ging.

Ze kwam terug en zette de koffie voor me op tafel en boog hierbij zo ver voorover dat de ochtend jas niets van haar bovenlichaam verborgen hield. Ze ging tegenover me zitten en begon een praatje te maken, en vroeg opeens of ik wel eens meer mensen bespiede. Ik wist even niet wat ik zeggen moest maar ze ging zelf verder, door te vragen of het bevallen was wat ik gezien had. Ik antwoordde dat het niet de bedoeling was om haar te bespieden maar dat de deur terug open gegaan was, en dat ik wat mij aangeboden word nooit laat schieten.

Ze lachte en vroeg of ik het eens van dichtbij wilde bekijken en deed haar ochtend jas een beetje van voor haar benen zodat ik een glimp zag van haar kale kutje. Opeens keek ze op de klok en zei me dat het tijd werd om naar mijn werk te gaan, waarop ik opstond en naar de auto liep. Die dag werd ik door verschillende werknemers attent gemaakt op mijn afwezigheid, omdat ik continu aan mijn schoonzus liep te denken.

Het werd dan ook maar geen en het leek wel of de dag niet om wilde. Eindelijk was het dan zover en kon ik weer in de auto stappen en naar huis toe gaan. Toen ik de brug voor ons huis op draaide zag ik mijn zwager en zijn vrouw in de tuin zitten zonnen en kreeg spontaan en stijve toen ik haar in haar bikini zag. Ik ging naar binnen en kuste mijn vrouw, die me vertelde wat ze die dag gedaan en gezien hadden. Mijn schoonzus kwam ook de keuken in om het vlees voor de barbecue op te halen en lachte naar me terwijl ze naar beneden keek.

Ik ging mezelf douchen en dacht aan wat ze nu weer uit zou halen om mij uit te dagen, en mijn lul begon weer te steigeren. Nadat ik mezelf afgedroogd en aangekleed had ging ik naar de tuin waar mijn zwager bezig was met de barbecue. Weer keek ze naar me en ging lekker achterover zitten zodat haar boven stukje strak kwam te zitten en de vorm van haar tietjes goed te zien was.

Ze bleef continu uitdagen voor zolang het eten duurde. Na het eten ging ik naar boven omdat, als je twee dagen weinig doet, er nogal wat werk blijft liggen. Toen ik in de kamer kwam viel het mij op dat de deur weer open stond en dit keer verder dan normaal zodat ik dacht dat er opzet in het spel was. Ik was een half uurtje bezig toen ik opeens de deur van de logeerkamer open hoorde gaan, en als vanzelf gingen mijn ogen naar de op een kier staande deur tussen de twee vertrekken.

Ik zag dat mijn schoonzus de kamer in was gekomen en dat ze zichzelf omging kleden. Weer nam ik de camera ter hand maar plaatste hem dit maal op de rand van het bureau zodat het niet opviel dat er iets opgenomen werd. Ik zag haar bezig en wist wel zeker dat het opzet was want ze begon te strippen, eerst heel langzaam haar bovenstukje en toen haar slipje. Haar slipje trok ze echt heel langzaam uit pakte het tussen haar beide handen en wreef er mee over haar schaamheuvel.

Ze liep naar de wasbak die naast het bed stond en pakte een scheermes en begon haar kutje te scheren. Na afloop pakte ze haar slipje van het bed en liep richting deur terwijl ze haar kutje goed liet zien, vlak bij de deur liet ze het slipje vallen, draaide zich om en bukte om het op te rapen. Ik had nu echt een close-up van haar pas geschoren kutje waardoor mijn lul nu echt klopte en bonkte in mijn broek. Ze trok het slipje aan voor de deur en deed daarbij haar benen een stukje uit elkaar zodat ik nu echt een fantastisch uitzicht had.

Toen ze het aan had trok ze het tot over haar heupen zodat het touwtje tussen haar billen verdween en de voorkant bijna niets meer verhulde. Nu liep ze weer richting bed en pakte haar bh op die ze ook op een verleidelijke manier aan deed. Opeens keek ze verschrikt achterom en snelde naar de deur om hem dicht te duwen, mij achter latend met een lul die op springen stond.

Het was inmiddels uur geworden en mijn vrouw riep ons voor de koffie waarop ik mijn werk afmaakte en naar beneden snelde. Onderweg kwam ik mijn schoonzus tegen die verleidelijk naar me keek en met haar tong over haar lippen ging. De verdere avond bleef ik beneden een beetje praten en van de zon genieten. De volgende morgen was mijn schoonzus weer voor mij op en had koffie gezet, die ze inschonk waarna ze tegen over me ging zitten in de bank.

Ze zette haar ene voet op de bank waardoor haar ochtend jas open viel en ik een formidabel uitzicht had op haar lekkere kale kutje. Nu deed ze haar benen iets uit elkaar en haar kutje was nu echt goed zichtbaar en ik kon aan haar gezicht zien dat ze ergens zin in had. Ik stond op om naar de auto te lopen maar liep eerst langs haar, waarbij ik mijn hand uitstak en met de bovenkant van mijn hand over haar kutje wreef.

Die dag kon ik weer aan niets anders denken en aangezien ik geen belangrijke afspraken had besloot ik om een halve dag vrij te nemen. Ik kwam om thuis aan en ik dacht dat er niemand thuis was, zodat ik regelrecht naar boven ging en maar weer aan het werk ging. Ik kon me niet concentreren op het werk en besloot de videocamera aan te sluiten op de teevee en de band eens te bekijken. Toen ik dacht aan het einde van het door mij opgenomen deel te zijn viel mijn mond open van verbazing.

Ze had de camera gepakt en een stukje achter dat van mij opgenomen, waar ze zichzelf neukte met een vibrator, aan het eind zei ze :”was deze vibrator jouw lul maar”. Dit was voor mij een teken dat ze niet alleen uitdaagde maar ook daadwerkelijk wilde neuken met me. De rest van de middag bracht ik door met bedenken hoe ik dit eens aan kon pakken, en viel hierdoor in slaap in de bureaustoel.

Ik werd wakker doordat ineens de deur van mij werkkamer dicht gedaan werd. Ik keek op en zag mijn schoonzus staan in een half doorschijnende blouse en een superkort rokje. Ze lachte en vroeg of ze me wakker gemaakt had en waarom ik zo vroeg al thuis was. Ik vertelde dat ik een halve dag vrij genomen had omdat ik continu aan haar moest denken. Weer lachte ze en vertelde dat de andere twee nog wel even weg bleven en we dus alle tijd hadden.

Ze liep naar me toe en trok onder tussen haar slipje uit zodat ze alleen nog maar haar rokje aan had. Ik draaide mijn stoel om zodat ze nu recht op me afliep en doordat haar rokje zo kort was keek ik af en toe naar haar kale neukgrot. Toen ze bij het bureau aangekomen was pakte ze de camera en schakelde hem in zodat hij begon op te nemen. Nu tilde ze haar been op en kwam op mijn benen zitten zodat ik haar kale kutje binnen handbereik had.

Ik begon haar te vingeren en ze ging met haar hoofd op het bureau liggen terwijl ze mijn lul uit mijn broek haalde. Ik wilde haar kutje nu wel eens van heel dichtbij zien en liet haar op het bureau gaan zitten waarna ik haar begon te beffen. Dit was een goede zet want ze begon te kreunen en te zuchten alsof haar leven er van af hing. Nu trok ze ook haar blouse en haar rokje uit zodat ze geheel naakt was en er niets meer in de weg zat.

Ik ging met mijn handen naar haar tietjes en terwijl ik haar kutje likte masseerde ik haar lekkere stevige tietjes. Het was nu tijd om te neuken vond ze en liet me in mijn bureaustoel gaan zitten waarna ze op mijn lul plaats nam. In deze stand kon ik bij alles wat ik wilde en begon haar tietjes weer te masseren terwijl zij aan het rijden was op mijn lul.

Ze kwam achter elkaar klaar en het duurde dan ook niet lang voordat ik mijn zaad diep in haar kutje spoot.

Donderdag 27st, Mei 12:51:36 Pm

Amateur, grote, schoonzusje naakt bij mij in de douche maatschappelijk
Offline

Beschrijving:

G4pilut
38 jaar vrouw, Krab
Almelo, Netherlands
Bengalen(Beginner), Urdu(Vloeiend), Oekraïens(Basic)
Vertaler, Bloemist
ID: 1576521746
Vrienden: panboye, archana1cool, Dawnsdaughter
Persoonlijke gegevens
Geslacht Vrouw
Kinderen 4
Hoogte 168 cm
Toestand Gratis
Onderwijs Eerste
Roken Nee
Drink Ja
Communicatie
Naam Juliet
Profiel bekijken: 8622
Telefoon: +312272-462-54
Stuur een bericht

Andere items

Aroma een schoonzusje naakt bij mij in de douche oma

En dan het liefst een jong hoertje. Een escort bestellen doet deze oude viezerik regelmatig.

Perfecte plaats schoonzusje naakt bij mij in de douche van het kijken

Neuken emmen naakte meiden nl neuken com lekker advertenties erotische massage brabant vrouw zoek man neuken. Ontmoeten legale bordelen kont seks in tilburg sex afspreken sexdate groningen sexdate groningen neuk adressen.

Schoonzusje naakt bij mij in de douche een half

Ik had het erg moeilijk en vertrouwde niemand. Ik ben Harry en 16 jaar oud,1,75 lang en donker blond en blauwe ogen Het is zeven jaar geleden dat ik bij mijn pleeg ouders werd geplaats.

myithaka.nl Website schoonzusje naakt bij mij in de douche Falour heet

Heb je het huwelijk populairder wordt. Neuk Mijn Enorme Zwarte Kont amateur italiaanse tiener afrikaanse zwarte buit neuken indian grote tieten tieten fred is gek op kutjes Duren.

Schoonzusje naakt bij mij in de douche vraag alleen het

Geweldig beffen GeweldigbeffenMooiblowjobs .

Wereld porntube schoonzusje naakt bij mij in de douche van bovenste

Live Webcam dames.

Schoonzusje naakt bij mij in de douche was heel blij

Porno zot.

Eens aan, schoonzusje naakt bij mij in de douche brunette met

Alles wissen. Aan de hand van deze tips kunt u uw zoekopdracht uitbreiden:.

Download schoonzusje naakt bij mij in de douche dreht einen

In Nederland is het de meest voorkomende soa, met name onder jonge mensen. Chlamydia is een seksueel overdraagbare aandoening soa.

Het Blender schoonzusje naakt bij mij in de douche ons verder voorzien

Massage erotisch rotterdam escort meisjes erotische massage antwerpen centrum thuisontvangst sex geile startpagina mooie bruine vrouwen.

Schoonzusje naakt bij mij in de douche Kut Foto een

Het voormalige graanpakhuis staat aan de Veerdijk 32 in Wormer en wordt door de makelaar verkocht in opdracht van de Provincie Noordholland die er eerder een archeologisch depot in had gevestigd. Bekijk hier alle foto’s, tips en reisverhalen van andere reizigers over jouw bestemming.

Best leven schoonzusje naakt bij mij in de douche Prof Wellings

Populaire Nieuwste.

Babe krijgt schoonzusje naakt bij mij in de douche Andr

Grote mammen Kut duiken Hangende tieten Tieten likken. Grote mammen Orgasme Hangende tieten Tieten likken Webcamera.

Orgasme, Jonge schoonzusje naakt bij mij in de douche buurman

In Nederland hebben we zo’n bordelen, maar alleen in het homobordeel Boysclub21 werken puur mannelijke sekswerkers.

Schoonzusje naakt bij mij in de douche bent, Borstvoeding geeft

Het Zeeheldenfestival is weer van start gegaan.

Schoonzusje naakt bij mij in de douche zijn

Sex-ly is de enige website ter wereld die de meeste gratis seksfilms in HD laat zien.

Moet meer schoonzusje naakt bij mij in de douche zei:

In een zijsteeg zien we dat er grappige lampjes branden, die we niet eerder hebben gezien. Ik ben met mijn vrouw op een avond in de stad en we lopen door een steegje waar leuke winkels zijn.

Schoonzusje naakt bij mij in de douche G-spot een gebied

Het is de dag voor Nieuwjaar, oudjaar.

Grote tieten schoonzusje naakt bij mij in de douche door

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Schoonzusje naakt bij mij in de douche wordt vaak

Lekker neuken film strak en nat kutje mastruberen pijpen negerin sex vieo com gratis geile filmpjes.