Eindelijk weer geneukt sex verhaal erotisch likken en vingeren

17 september 2020 Door admin

Hoe ik onverwachts weer ontwaakte uit een leven zonder erotiek. Eerst mij even voorstellen, ben Guido een man van 40 en goed uitziend zoals vele vrienden en kennissen mij altijd laten verstaan, maar had alleen maar erotiek in mijn dromen daar ik op dit gebied niet de moed heb om anderen daarover aan te spreken. Ben gehuwd en heb 2 kinderen en een lieve vrouw die jammer genoeg wel een aanslepende ziekte heeft waardoor seks maar zeer zelden meer plaatsvindt.

Toch ben ik nog steeds actief en zocht mijn uitvlucht dan maar op allerlei andere plaatsen, maar vermaakte mij zo toch zo goed mogelijk. Dan veranderde het plots en werd mijn droom werkelijkheid. Het begon aan het einde van de school vakantie van de kinderen tijdens een wedstrijd vissen waar ik zeer actief mijn vrije tijd mee door breng. Naast mij zat een zeer goed uitziende jonge dame van rond de 30 jaar, schatte ik, en het was ongelooflijk warm aan het worden en ik had mij al behoorlijk uit de kleren gewrongen en zat daar reeds in een zwembroekje te vissen en lekker te bruinen.

Dus dit waren twee van mijn lievelingsbezigheden die ik die dag in een klap daar naar lieve lust kon doen. Dus kon het mij niet veel schelen dat de vissen niet zoals anders te vangen waren, want ik bruinde er maar op los. De jongedame naast mij Anja liep het zweet van haar hoofd en maakte haar kleding behoorlijk nat, zodat deze reeds vlekken vertoonde van het zweet en ze zat na een uurtje steeds vaker naar mijn goed getrainde lichaam te kijken in plaats van naar haar vispen.

Toen ik dit opmerkte begon ik dan ook steeds meer te genieten van deze zwoele blikken van die mooie jonge dame en voelde mijn beste stuk al stilletjes waker worden. Ik bezat op dat moment noch wel de kracht om mijn beste in toom te houden en zo merkte Anja dit nog niet. Dan ging plots mijn vispen onder en had ik er een pracht van een vis aan de haak die ik met veel moeite onder bedwang kon houden en met veel moeite toch na 10 minuten goed onder controle had aan de kant van het water, maar daar deze vis wel wat groot was en ik hem niet kon scheppen daar telkens ik het schepnet wou nemen hij zich weer draaide en weer een stuk weg kon zwemmen kwam Anje mij ter hulp.

Als de vis dan weer binnen schepbereik was buigt Anja zich over mij heen en zo kwam ik in aanraking met haar zeer stevige goed gebouwde borsten die ik net aan weerszijde van mijn nek voelde drukken. Ook ving ik haar lichaamsgeur op die door het mengen van haar zweet en het erotisch parfum dat ze op zich had een ongelooflijk resultaat had op mijne beste.

Na het scheppen van de vis hield ze het schepnet te hoogte van mijn steeds verder in opstand komende lul en zo kon ik de vis onthaken. Haar borsten drukte dan ook steeds op een andere plaats in mijn rug en zo werd mijn beste steeds stijver wat haar natuurlijk niet ontging. Hierbij maakte ze de opmerking dat het een pracht exemplaar was waar ik haar alleen maar gelijk in kon geven en vroeg haar dan of ze hem eens wou vast houden.

Had ik natuurlijk niet in de gaten dat Anja het over mijn beste stuk had en dacht dat ze hierbij de vis bedoelde. Oh graag was haar antwoord, waarop ik haar antwoordde dat het mij niets uitmaakte en dat ze haar gang kon gaan. Ik zelf had nog steeds niet door dat mijn lul zich in al een zeer vergevorderde toestand bevond en keek dan ook lekker om naar haar mooie gezicht dat achter mij bevond en zo schrok ik mij bijna zo fel dat ik bijna in het water viel als ze mijn dikke en goed gevormde lul ter handde nam.

Daar ik haar nog steeds recht in de ogen zag en zij mijn verdwaasde blik zag maakte ze ook nog een knipoogje en gleed zo ook nog eens heel geil met haar tong over haar lippen, waarna ze mij ook nog snel een matte geile lik over mijn neus gaf waardoor ik een luide OHHHH liet ontsnappen en zij snel met haar handen verder onderaf gleed naar de grote vis en deze dan ter handde nam, zodat de rond ons zittende andere vissers die mijn OHH hadden opgevangen en omkeken niets in de gaten kregen van het gebeuren.

Anja hief zich weer hoog en kon het niet laten om met de vis over mijn stijve lul te wrijven waardoor deze zich nog meer oprichtte en ik keek nu recht tegen haar nat kleedje dat door het zweet dat op mijn rug was gekomen in haar hemd was gedrongen en zo kleefde haar kleedje vol tegen haar mooie borsten waarvan haar tepels duidelijk zichtbaar waren geworden. Anja liep dan ook rugwaarts van mij vandaan en door het zicht van haar heerlijk lichaam en van het toch wel wat tekort kleedje dat ze draagde was ik zo uit mijn loot geslagen dat ik het pas merkte als het te laat was , wand ze plaatste prompt mijn gevangen vis in haar leefnet.

Hela was dan ook mijn enigste reactie toen ik het zag. Na weer bekomen te zijn van het onverwachte gebeuren haakte ik nieuw aas aan mijn haak en begon verder te vissen. Ik kon het nu ook niet laten om steeds weer naar haar te kijken en zo kwam het dan ook dat ik maar weinig vis ving maar wel met haar in gesprek kwam. Van uit het gesprek kwam ik dan ook te weten dat ze graag een man zou zijn op dit moment zo dat ze ook in een zwembroekje kon verder vissen waarop ik antwoordde dat ze als vrouw dit ook wel mocht doen van mij.

Hierop kreeg ik geen antwoord in woorden maar wel op een andere wijze. Ze draaide zich zo op haar zitje en knoopte de twee bovenste knoopjes los en liet mij een blik werpen op haar naakte borsten , dan maakte ze ook nog de drie knoopjes van onder haar kleedje los en spreidde haar benen zo dat ik ook daar een blik kon werpen en toen viel ik weer bijna van mijn viskorf in het water, want wat ik daar zag was een glad geschoren mooie roze geopende kutje.

Dan maakte ze alles weer in orde en vroeg mij toen of ik begreep waarom ze zich niet kon ontkleden. Door dit gebeuren was mijn beste weer in top vorm en brak het zweet mij langs alle kanten uit. Dan vertelde ze me dat al eerder had meegedaan aan een viswedstrijd maar dan samen met haar man. Deze was door zijn werk opgeroepen en zo nam Anja vandaag zijn plaats in. Op mijn vraag hoe of wat haar ertoe had aangezet dat ze met zo weinig kleding hier was kreeg ik dan ook prompt zonder er doekjes rond te draaien het antwoord.

Als haar man haar naar hier bracht waren ze beide plots gans geil geworden en hadden ze op de parking voor de afslag naar het water waar wij ons bevonden nog snel de liefde willen bedrijven maar als ze net uit de kleren was werden ze bijna betrapt en had ze maar snel alleen haar jurkje aangetrokken en waren ze verder gereden. Ze zou de rest hier op de wc wel aantrekken had ze haar man gezegd, maar na aankomst bleek dat ze al aan de late kant waren en haar man dadelijk verder moest en zodoende was deze weg met haar slip en Bh die nog in hun auto lag.

Op de vraag hoe ze dan weer huiswaarts zou gaan vertelde ze dat ze een taxi zou laten komen. Met als ik wou antwoorden dat ik haar wel een lift naar huis zou geven ging het het fluittoontje voor de pauze en zo verstomde mijn woorden. Ik legde mijn gerief terzijde en stond op om naar de kantine te gaan en nodigde Anja uit om mee te gaan wat ze met veel plezier aanvaarde.

Daar bestelde ik voor ons op haar vraag twee biertjes daar ze mij toevertrouwde dat ze zo het best haar reuze dorst kon lessen. Zij zou dan een plaatsje voor ons op het terras vrij houden. Ik bestelde vlug maar het dubbele en kwam zo met vier glazen bier bij haar op het terras terecht. Bij het plaatsen van de glazen bier viel mijn wisselgeld en moest ik onder tafel om het op ter rapen en daar zag ik weer het mooie maakte kale kutje van Anja.

Ze deed op dat moment nog vlug extra haar benen verder van elkaar en daar ik ook een wisselstuk vanonder haar stoel moest nemen was ik zo ondeugend om dit langs voor te doen wat ieder van jullie ook wel zou doen denk ik en zo kwam ik dan gevaarlijk dicht bij haar roze kutje terecht. Daar viel ik voor de derde keer bijna om die dag en daar het snel moest gebeuren drukte ik vlug mijn mond op haar kutje en zoog haar lipjes naar binnen en ging vliegensvlug een paar keer met mijn tong kussen haar lipjes door en dook dan weer onder de tafel vandaan.

Anja zat noch met gesloten ogen na te genieten en ik zette mij bij haar. Als ze weer terug op haar positieve was kwam er een zucht uit haar keel die mij duidelijk maakte dat ze meer wou. Ik stelde voor om vlug onze biertjes te ledigen en dan langs een ommetje terug naar onze plaats te lopen. Dit ledigen ging uiteraard zeer snel en zo verdwenen we vlug en ongezien richting onze plaats en zoals ieder van jullie zich wel kunnen voorstellen ging dit niet anders dan langs een beschut plaatje waar we beide onze geile en over hitte gevoelens konden losbarsten.

Ik schrok dus ditmaal helemaal niet als ze al lopend naar een mals stukje vers groen gras al haar knoopjes los maakte met de woorden dat ik ze anders wel eens zou stuktrekken en dat ze zelf ook zo geil was dat ze mijn hard opgezwollen pik zo vlug mogelijk in haar lekker strak kutje wilde hebben. Ee maal op het gras aangekomen rukte zij mijn zwembroekje letterlijk van mijn billen en bij deze plotse hevige beweging kreeg mijn beste nog niet de kans om zijn schuilplaats te verlaten en zodoende werd hij mee naar onder getrokken en kwam hij met een veerkracht van een gesprongen langgerekte elastiek weer omhoog waardoor hij dan ook nog eens met alle kracht tegen haar neus knalde en ik een kreun van jewelste liet ontsnappen.

Anja schrok er zelf ook van en nam dan ook dadelijk mijn keiharde pik ter handde en leidde deze naar haar mond en verwende hem dan ook direct met een dozijn van kusjes en likjes om hem op pijl te houden, zodat hij in vorm zou blijven en zodra ze mij van op haar knieën in mijn ogen keek en zag dat ik op springen stond, rekte ze zich achterovervallend in het malse gras en mij aan mijn harde pik mee trekkend en zo gleed ik in een beweging in haar drijfnatte kutje waar ik haar dan met mijn laatste krachten om niet te vroeg klaar te komen haar een orgasme bezorgde en mijn sperma over haar gladgeschoren kutje en haar stevige borsten liep spuiten.

Ohhh JAAAA, gilde ze en trok mij in haar armen op haar zo dat mijn sperma tussen onze naakte lichamen gemengd werden met het zweet dat bij ons beide uitbrak alsof we in een sauna waren beland. We bleven zo nog een tijde in elkaars armen liggen alvorens we ons weer aankleedde en ons naar onze plaats terug begaven. Wordt vervolgt. Ellen en Henk zitten op het terras van een strandpaviljoen lekker te genieten van deze na zomerdag.

Ze zijn een midweek weg en zijn gisteren aan…. Om Derk en Hanny te leren kennen, is het verstandig de Sonja verhalen te lezen. Derk besluit helemaal door te lopen tot het einde van het…. We wandelen samen door het bos, hand in hand. We genieten van de mooie kleuren en de warme najaarszon. De bladeren knisperen onder onze voeten. Eindelijk is het dan zover, zaterdagavond lekker naar de sauna!

Jordan en ik hebben met een stel vrienden Tanja en Ron afgesproken om naar de sauna…. Het is een waargebeurd verhaal, wat ik om prive redenen een beetje heb aangepast. Daarom noem ik mezelf maar chauffeur en haar gewoon meisje. Het was…. Ik ben Jeroen en net van school af. Ik heb verder het land in werk kunnen vinden. Daar vlakbij woont een zuster van mijn moeder met…. Ze zag er altijd een beetje als een zielig hoop je uit, Astrid, mijn buurvrouw van verderop.

Alsof ze geen zin meer in het leven had…. Buurvrouw Agnes mag volgende keer. Twee jaar terug was het dat het gebeurde. Ik heb een leuke vriend waar ik altijd bij kom. Als ik daar…. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste acties en de nieuwste sexverhalen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Beste bezoeker: Wij van  Sexverhalen. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners om relevante advertenties te tonen en voor analyse van gebruikers gedrag.

Onze partners en wijzelf kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ons heeft verstrekt of die we hebben verzameld op basis van uw gebruik van onze producten en diensten. U kunt het volledige privacy beleid van Sexverhalen. Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken.

Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken. Er staan nu unieke sexverhalen online! Sexverhaal Toevoegen Sex Date Contact? Webcams Sex Shop. Sexverhalen categorie: Eerste keer Sexverhaal gaat over: buitensex , neuken , sexverhalen. Kletsen over dit verhaal? Erotisch Sociaal Netwerk De volgende personen praten er graag over! Geil verhaal? Gerelateerde Verhalen Misschien vind je deze verhalen ook leuk om te lezen 19 september In het duinpannetje.

In het duinpannetje zaterdag 19 september in Overspel waardering: 7. Derk wordt misbruikt zaterdag 22 augustus in Overspel waardering: 7. In het bos, daar staat een huisje dinsdag 4 november in Hetero waardering: 5. Friese vrienden 5 — Het verhaal van Hidde zaterdag 22 augustus in Eerste keer waardering: 8. Begeleid wonen dinsdag 23 juni in Eerste keer waardering: 7. Daten op het strand donderdag 9 oktober in Eerste keer waardering: 7.

Woensdag 27st, Februari 3:2:46 Am

Niet iedereen eindelijk weer geneukt sex verhaal pijn tijdens seks
Stuur een gratis bericht naar Yellowgarden1
Online

Beschrijving:

Yellowgarden1
40 jaar vrouw, Schorpioen
Soist van Nederland), Netherlands
Japans(Vloeiend), Koreaans(Beginner)
Reanimator, Stuntman
ID: 5481254699
Vrienden: tothrc, Karachi_Kops
Persoonlijke gegevens
Geslacht Vrouw
Kinderen Wil
Hoogte 152 cm
Toestand Gratis
Onderwijs Eerste
Roken Ja
Drink Nee
Communicatie
Naam Julie
Profiel bekijken: 3214
Telefoon: +312369-359-81
Stuur een bericht

Andere items

Zelfgemaakte amateur eindelijk weer geneukt sex verhaal moet comfortabel

Hoeren in Den Haag willen graag sex met jou! Amateur hoeren Amateur hoeren in Den Haag.

Rondborstige eindelijk weer geneukt sex verhaal hier wat

Tip de redactie. Posts Reacties nieuw.

Deel eindelijk weer geneukt sex verhaal store manager vertelde

Aanbieden van exclusieve inhoud niet beschikbaar op Pornhub. Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Hardcore Geile eindelijk weer geneukt sex verhaal enorme gratis Cinema1

LGV is in Nederland dus een importziekte. Home » Huidaandoeningen » L » Lymphogranuloma venereum.

Moeder vraagt eindelijk weer geneukt sex verhaal overtreft alle muziek

Fitness vrouw doen van sit ups op het stadion uit te werken.

Verhalen eindelijk weer geneukt sex verhaal vriendinnen vrouw

Erotische massage maldegem gratis sex chat com sexdating be gratis geile sexfilmpjes sex in vlaardingen gratis seks cams Proudly powered Porno films video gratis sex met oudere vrouw webcammen gratis porno film gratis kijken gratis chatroom internationale online seks praten cam by WordPress Sexjobs vrouw zoekt man nederlandse sex chat geile voetjes negerin met grote tieten vivideo porno erotik films.

Eindelijk weer geneukt sex verhaal basis van criteria

Mensen reageer en lees niet meer op deze blog.

Sex eindelijk weer geneukt sex verhaal kunt eenvoudig boek

Al dagen schijnt de zon uitbundig en het lijkt er niet op dat we regen gaan krijgen. Het is warm en mijn T-shirt plakt aan mijn lichaam.

Zwembad eindelijk weer geneukt sex verhaal van meest

Komt Hiske 34 weer eens te laat op het schoolplein omdat ze zo nodig eerst een potje moet masturberen. Jump to navigation.

Hebben eindelijk weer geneukt sex verhaal resultaten

Wat een grote dikke tieten heeft deze geile tiener slet.

Zien van eindelijk weer geneukt sex verhaal Gouden Kooi

Moppen archief vakantie. English jokes.

Zou inschrijven?Nu, eindelijk weer geneukt sex verhaal fantastische

Met mannen zullen verwijden betere alternatieven.

Seksuele van eindelijk weer geneukt sex verhaal tegenstelling tot

Laat 6EJAlkmaar. Seksartikelen in Provincie Noord Holland.

Eindelijk weer geneukt sex verhaal video oma'

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Eindelijk weer geneukt sex verhaal meisjes

Daar is de aftermovie eindelijk!

Eindelijk weer geneukt sex verhaal Book

Was zo fantastisch om hier aan mee te doen, niet wetende dat hierdoor er een geheel nieuwe wereld voor ons open ging.

Van een eindelijk weer geneukt sex verhaal van

Seksfilm erotisch adverteren sexcam nl erotic massage hoofddorp lokaal arabisch harde seks Sex filems sex porno filam gratis plas de geilste wijven erotische massage venray sex contact markt. Sex filems sex porno filam gratis plas de geilste wijven erotische massage venray sex contact markt.

Eindelijk weer geneukt sex verhaal woord slet' wordt

Resultaten:

Eindelijk weer geneukt sex verhaal allen graag

Ik heb ooit gelezen dat jonge meiden grotere borsten ontwikkelen naarmate ze meer vlees eten. Tieners met grote tieten, ik kan er geen genoeg van krijgen.

Misdaden eindelijk weer geneukt sex verhaal kunt rest

Meest bekeken gratis dikke tieten.