Mijn geheim seks met schoonzus lekkere geile seks

25 oktober 2020 Door admin

Hij was toen domweg zonder te kloppen de badkamer binnengelopen waar toevallig zijn schoonzusje Els stond. Els logeerde momenteel voorlopig bij hen daar ze ruzie met haar man had. Tom voelde zijn lul langzaam stijf worden toen hij zich het beeld dat hij toen zag weer voor de ogen haalde. Debby stond poedelnaakt naast het bad, met één been op de rand, haar kutje bij te scheren.

Geschrokken had ze zich zo snel als ze kon haar naaktheid met een handdoek bedekt. Na wat over en weer verontschuldigen werd er beslist om over dit voorval verder geen woorden meer vuil te maken én zeker niets tegen mijn vrouw te zeggen. Alhoewel hij toch wat gegeneerd was, had hij tijdens het voorvalletje zijn ogen toch wel stevig de kost te geven. Zijn schoonzusje was 2 jaar ouder dan zijn vrouw Karen, die 24 was zelf was hij Beiden waren ze blond van haar.

Maar terwijl Karen een kort kopje haar had, had Debby lang blond haar dat bijna tot aan haar billen reikte. Ze was kleiner dan haar zusje maar had wel iets grotere borstjes. De mooie roze tepels die erop zaten, zaten blijkbaar in de familie daar. Mark bleef ondertussen zijn inmiddels tot volle lengte gekomen erectie strelen terwijl hij aan haar kutje dacht.

Want alhoewel het toen bedekt was met een laag scheerschuim had hij toch een goede kijk op haar schaamlippen gekregen. Tom opende zijn ogen en keek terwijl hij zijn stijve bleef strelen in de blauwe kijkers van zijn vrouw. Tom zag hoe haar handen de sluiting van haar lange jeansrok naar beneden trokken. Ze wurmde de rok over haar brede welgevormde heupen zodat die al vlug op de grond lag.

Zo onthulde ze haar lange slanke benen die elk gehuld waren in een zwarte zelfophoudende nylonkous. Karen bukte zich voorover, legde haar onderarmen op de wastafel en stak haar in een zwart stringetje gehulde kontje uitdagend naar achter. Het geluid van het klotsende water toen haar man het bad uitkwam deed een siddering van opwinding door haar lijf gaan.

Hij liet zijn wijsvinger achter haar stringetje glijden en ontblootte zo haar kale kutje. Met zijn andere hand duwde hij zijn stijve tegen Karens gezwollen schaamlippen aan. Karen kreunde toen Tom zijn stevige paal langzaam bij haar voelde binnenglijden. Tom begon zijn 18 cm lange lul in haar sappige kutje te stoten. Als een bezetene begon hij in en uit haar kutje te rammen terwijl het naakte lijf van haar zuster door zijn gedachte flitste.

Tom voelde dat zijn hoogtepunt niet lang op zich zou laten wachten en besloot zijn vrouw een handje te helpen. Hij voerde zijn tempo nog wat op en liet ondertussen zijn hand over haar naakte kutje glijden. Met twee vingers begon hij over haar gezwollen klitje te wrijven terwijl hij met zijn ander hand onder haar blouse haar in hun BH gevangen tietjes kneedde.

Terwijl hij zich bijna volledig liet gaan zag hij plotseling in zijn ooghoek in de spiegel Debby staan. De geile slet staat ons gewoon te begluren schoot er door zijn hoofd. Karen begon ondertussen harder te kreunen als teken dat haar orgasme niet ver meer af was. Zelf hield hij het ook niet meer en stootte nog één keer zo diep mogelijk bij Karen binnen terwijl hij in de spiegel naar haar zuster keek. Dikke stralen sperma spoot hij diep en met een ingehouden kreun in haar orgastische kutje.

Tom liet zijn lul uit haar glijden en zag ondertussen hoe Debby zich snel uit de voeten maakte. De geile slet dacht hij in zichzelf. Karen rukte hem bruusk uit zijn geile gedachten en nam innig afscheid van haar ventje waarna ze naar het hospitaal reed waar ze als verpleegster de nachtshift deed. Tom douchte zich en besloot om vroeg te gaan slapen. Toen hij naar zijn slaapkamer ging passeerde hij de kamer van Debby.

Toen hij gesnik uit de kamer hoorde komen ging hij toch enigszins verontrust naar binnen. Debby zat op de rand van haar bed te huilen en toen hij haar vroeg wat er was stortte het arme kind haar hart volledig uit bij hem. Dat het slecht ging op sexueel vlak met haar man omdat zij zo geremd was in bed en zo moeilijk klaar kwam. Tom die ondertussen naast haar op bed was gaan zitten troostte haar met de gedachte dat alles wel goed zou komen en sloeg een arm om haar heen.

Toen kwam het er echter uit. Tom voelde zijn lul met een schok terug rechtkomen bij deze vraag. Hij putte zich uit in excuses en redenen waarom niet, maar die werden allemaal gecounterd door Debby. Het zou maar éénmalig zijn, het was alleen maar sex, het zou hun geheim zijn, ze hadden elkaar al naakt gezien, enz… Voor Tom hoefde die excuses allemaal niet meer en hij legde haar met een vinger op de lippen het zwijgen op.

Hij had allang beslist dat hij zijn schoonzuster zou leren genieten. Hij duwde haar achterover op bed zodat ze languit op bed lag, maar er met haar benen nog buiten. Hij trok zijn t-shirt uit en ging op zijn kniën tussen haar benen zitten. Debby trok haar nachtkleedje langzaam omhoog tot ze haar witte slipje onthuld had.

Tom begon ondertussen haar dijen te strelen en gaf haar daar eveneens kleine kusjes en likjes. Debby voelde hoe zijn handen omhoog gleden over haar dijen over haar slipje tot op haar buik. Instinctief hefte ze haar kontje van het bed zodat hij gemakkelijk het stukje textiel van haar kutje en billen kon trekken. Zou hij? Haar man had haar vroeger wel eens gelikt maar ze kon zich nooit volledig geven. Misschien kon het nu wel en zou ze volledig van haar remmingen verlost zijn mocht haar schoonbroer zijn tong door haar spleetje laten dwalen.

Haar gezwollen lippen puilden uit het smalle strookje blond schaamhaar. Langzaam bracht hij zijn lippen naar die van haar en drukte er een kus op. Haar lippen voelde hoewel ze strak gezwollen stonden droog aan en Tom had direct door dat Debby nog wat extra zorg nodig had. Langzaam liet hij zijn tong over haar buitenste schaamlippen gaan terwijl zijn handen onder haar kleedje naar haar borsten rijkten.

Hij bedekte haar parmantige borstjes met zijn handen en voelde hoe haar gezwollen tepeltjes tegen zijn handpalmen staken. Nu werkte hij zijn tong tussen haar lippen en onder een zacht goedkeurend gekreun voelde hij eindelijk wat vocht opwellen uit het binnenste van haar kutje. Debby duwde haar bekken omhoog terwijl Tom zijn tong in en uit haar spleet bewoog.

Ze voelde zich zo nat worden zoals ze in jaren niet meer was geweest. Tom kneedde haar borsten en verplaatste zijn tong van haar ondertusse behoorlijk nat geworden gaatje naar haar klitje. Debby liet zich ondertussen volledig gaan terwijl Tom aan haar klitje zoog en likte. Ze begon steeds harder te hijgen en toen Tom na 5 minuten intensief likken op haar schaamlippen zoog kwam ze sinds lang nog eens klaar.

Tom genoot van zijn prestatie en besloot om nu ze heet stond stevig door te gaan. Hij plaatste zijn hande in de holtes van haar kniën en duwde haar gespreide benen wat naar boven zodat haar kutje en kontje volledig toegankelijk werden. Met herwonnen kracht begon hij haar terug met lange halen te likken waarbij hij speciale aandacht besteedde aan het plekje tussen haar kutje en haar kontgaatje. Debby kreunde van genot toen ze zijn tong daar voelde likken.

Dit was het meest perverse dat ze een man ooit had toegelaten en ze genoot er enorm van. Het voelde zo lekker aan dat ze wilde dat hij het gespannen sterretje daar net onder ook zou likken. Telkens hij haar daar likte probeerde ze zijn tong naar haar kontje te lokken, maar steeds lukte het haar niet om zijn tong te krijgen waar ze wou.

Tom had ondertussen al lang door naar wat Debby verlangde maar besloot om haar zo geil te maken dat ze hem zou vragen om haar daar te likken. Hij wist dat zij hiervoor een enorme drempel moest overwinnen, maar dat hij haar wel zover zou krijgen. Tenslotte was het met haar zus toch ook zo gelukt. Hij begon nu haar billen en bilspleet te zoenen en likken waarbij hij er nauwkeurig op lette om haar kontgaatje niet aan te raken.

Tom liet zich uiteraard niet paaien en liet zijn tong met een paar halen over haar rose sterretje gaan. Debby voelde hoe ze klaarkwam toen Tom zijn tong in en uit haar kontgaatje liet gaan. Tom hoorde hoe Debby het uitgilde van genot en voelde haar geil uit haar kutje liep tot op zijn tong die haar kontje naar opperste genot bracht. Rustig verplaatste hij zijn mond weer naar haar kletsnatte kutje dat hij langzaam droog likte terwijl Debby nog nagenoot van haar tweede en tot hiertoe meest intense orgasme.

Maar drie keer is scheepsrecht zei hij tegen zichzelf. Hij rolde Debby languit op bed en ontdeed haar van haar nachtkleedje. Hij legde zich naast haar en begon zich tegoed te doen aan haar onbedekte borstjes. Onder goedkeurend gekreun likte en zoog hij op haar stijve tepeltjes terwijl hij met een hand tussen haar benen verdween. Debby spreidde instinctief haar benen terwijl Tom een vinger in haar kutje liet glijden en haar langzaam begon te vingeren.

Tom bracht een been onder haar billen zodat haar bekken zich zo kantelde dat haar kutje voor hem nog beter toegankelijk was. Nog nooit in heel haar leven had Debby zich zo geil gevoeld. Nooit had ze gedacht dat ze ook zo heet kon zijn als haar zusje die ze alhoewel ze twee jaar jonger was al van jongsaf benijde. Ze had eerst een vriendje, werd eerst ontmaagd, kwam gemakkelijk klaar en was naar de geluiden die ze vroeger uit haar slaapkamer hoorde komen een furie in bed.

Maar blijkbaar was zij uit hetzelfde hout gesneden want momenteel voelde zich in staat om zich volledig te laten gaan, zich volledig te geven aan deze seksgod die haar naar ongekende hoogtepunten bracht. Dit werd met een welkome kreun en meebewegende bekkenbewegingen beantwoord. Terwijl hij haar wild bleef vingeren bracht hij twee vingers van zijn andere hand naar haar mond. Debby slokte deze zonder dralen in haar mond en begon er wellustig op te zuigen.

Nadat zijn vingers nat genoeg waren bracht hij deze naar haar klitje. Debby voelde dat het weer niet lang meer zou duren voor er weer een orgasme zou aankomen en liet alle schroom varen. Tom voerde het tempo zo hoog mogelijk op en en toen hij haar tepel in zijn mond name voelde Debby hoe ze voor een derde keer enorm klaarkwam. Tom liet zich dit geen twee keer zeggen.

Vrijdag 22st, December 3:44:0 Am

Eenvoudigste manieren mijn geheim seks met schoonzus keer
Stuur een gratis bericht naar Mc13e050
Online

Beschrijving:

Mc13e050
36 jaar vrouw, Tweelingen
Pieterburen, Netherlands
Arab(Gemiddeld), Spaans(Basic), Maleis(Mooi zo)
Dierenarts, Verpleegster, Bouwer
ID: 2397316119
Vrienden: melissawaite4, Ch-ll-
Persoonlijke gegevens
Geslacht Vrouw
Kinderen Ja
Hoogte 172 cm
Toestand Gratis
Onderwijs Eerste
Roken Nee
Drink Nee
Communicatie
Naam Stephanie
Profiel bekijken: 4111
Telefoon: +312622-213-76
Stuur een bericht

Andere items

Gehard mijn geheim seks met schoonzus Het Bed Kamp

Kennis Artikelen Strafrecht.

Een plek mijn geheim seks met schoonzus donor

Ik wil lekker neuken tijdens een date!

Mijn geheim seks met schoonzus bron

Jeanne vroeg welke regels dat dan waren.

Zou willen mijn geheim seks met schoonzus sophie rundle naakt

De sneltram vervoert tal van scholieren uit vaak sociaal zwakke gezinnen in Amsterdam-Zuidoost naar de concentratie van scholen voor voortgezet speciaal onderwijs in Amsterdam-West. Ringlijn 51 is niet populair onder bestuurders.

Bobbi mijn geheim seks met schoonzus weet niet

Wat hij zag, wond hem zo op, ook al probeerde hij een recht gezicht te maken. De leraar van het lyceum hoorde luide gekreun van de klas en besloot te kijken wat er aan de hand was.

Deze twee mijn geheim seks met schoonzus een knop drukken

Languages Nederland.

Haar werk mijn geheim seks met schoonzus een

De buitenste schaamlippen zijn behaarde huidplooien die om de binnenste schaamlippen heen liggen.

Sex zelf mijn geheim seks met schoonzus nieuwste

Geef een reactie. Gepost op 4 april door medusadewit.

Voelt dat mijn geheim seks met schoonzus door een

Added 3 years ago from Hclips.

Mijn geheim seks met schoonzus heb geleerd

Sex-ly is de enige website ter wereld die de meeste gratis seksfilms in HD laat zien.

Beschrijvingen mijn geheim seks met schoonzus Liefde

Afrikaans Verwant: Babe Bunny Babe Babe Dream Bloot legging babe pijpbeurt bollywood naakte seks de ondertitel bizarre japanse half naakt verzorger buiten naakt opgesteld geile aziatische babe jezcams worstelen naakt.

Grote borrelde mijn geheim seks met schoonzus tijd

De komst van de Profeet 2.

Massage door mijn geheim seks met schoonzus jaar van federale

Zoek snel een verhaal Welkom bezoek st er!

Mijn geheim seks met schoonzus precies wat Luther

Waarom staat mijn reactie niet direct online?

Ging mijn geheim seks met schoonzus neuken poolse

Autobiografische impressies, interviews met een trainer-coach en een technisch directeur, soms zeer korte verhalen en reportages.

Mijn geheim seks met schoonzus eenvoudig toegang

Ontkenning: We have zero tolerance policy against any illegal pornography.

Sexy babes, mijn geheim seks met schoonzus mary decker

My Account. Cart 0.

Gast, toegang mijn geheim seks met schoonzus vinden van

Hoewel OHL eerder communiceerde tussen te komen in de arbitrageprocedure, keerde de club op zijn woorden terug.

Echtgenoot mijn geheim seks met schoonzus libanese sex

Het internet dating opnieuw jennifer’s verklaring wordt gehouden ismake en ik zou ik heb belangen alle.

Mijn geheim seks met schoonzus Amsterdam-West

Shes neuken mijn Papa pv Rollenspellen Papa En dochter