Seks op ovulatiedag moeder heerlijk kutje klaarkome

16 oktober 2020 Door admin

Ionica Smeets is zwanger, maar alle goedbedoelde bakerpraatjes zijn niet aan haar besteed. Ze is wetenschapsjournalist genoeg om uit te pluizen hoe het écht zit met die beweringen. Nu ik zwanger ben, regent het goedbedoelde tips en adviezen. Wildvreemden proberen aan de vorm van mijn buik het geslacht van mijn baby te voorspellen en vage kennissen drukken me op het hart toch wat meer klassieke muziek te luisteren, zodat ik een slim kind krijg.

Net als de meeste aanstaande moeders knik ik vriendelijk en laat ik al het geklets langs me heen glijden. En daarom nu: vijf adviezen rond de zwangerschap die wél ergens op zijn gebaseerd. Bij ons begon de goede raad al ver voordat ik zwanger was, omdat we enthousiast aan onze vrienden hadden verteld dat we graag een tweede kind wilden.

Goede tip, bedankt. Anderen zeiden dat we tijdens de vruchtbare periode vooral elke dag seks moesten hebben en het allerbelangrijkste was natuurlijk om het te doen op de dag van de eisprong. Eerst even over die eisprong: twee weken voor de menstruatie komt er een eitje vrij dat maar één dag in de baarmoeder zit. Net op dat moment moeten er dus wat zaadcellen langskomen om het ei te bevruchten.

Timing is dus tamelijk cruciaal. Het goede nieuws is dat sperma rustig een paar dagen kan overleven in het vrouwelijke lichaam. Deze feiten samen betekenen dan ook dat het vooral slim is om vóór de eisprong te vrijen. De dag ervoor geeft de beste resultaten, maar ook twee dagen van tevoren is beter dan de grote dag zelf. En de dag ná de ovulatie is volslagen zinloos, dan is het eitje alweer weg.

Het meten van je lichaamstemperatuur om je eisprong te bepalen, zoals sommige vrouwen doen, heeft weinig nut. Je bent eigenlijk net te laat als het eitje al is vrijgekomen. Het is slimmer om aan de hand van je vorige menstruaties uit te puzzelen op welke dag de eisprong zal vallen: twee weken voor de dag dat je je volgende menstruatie verwacht.

De week daarvoor moet je dus losgaan. Maar elke dag seks is daarbij helemaal niet nodig, artsen adviseren juist om het om de twee of drie dagen te doen. Dat sperma zit immers wel een tijdje goed en dagelijks op commando seks hebben kan leiden tot veel stress en dat verlaagt juist weer de kans op een geslaagde bevruchting.

Dus eerst plannen en dan een beetje ontspannen. Bij ons was het overigens grappig genoeg na acht maanden proberen raak. Het vervelendste aan dit soort voorspellingen is dat ongeveer de helft van de mensen gelijk krijgt en dat ze daarna blijven zeuren dat zij het al lang wisten. Soms lijkt het alsof het raden van het geslacht van de baby een nationale volkssport is. Zodra ik mijn skinny jeans inruilde voor een zwangerschapsbroek, regende het voorspellingen.

Een buurvrouw riep dat de baby hoog zat en dat het dus een meisje was. Anderen hadden theorieën op basis van eetbuien, de stand van de sterren en ochtendmisselijkheid. Het vervelendste aan dit soort voorspellingen is dat altijd ongeveer de helft van de mensen gelijk krijgt en dat ze daarna tot vervelens toe blijven zeuren dat zij het al lang wisten. Maar zit er in één van de methoden ook maar enig bewezen resultaat?

Zwangerschapshormonen kunnen je huid veranderen, maar dat doen ze zowel bij jongens als meisjes. Je kunt niet aan puistjes zien wat voor baby je draagt. De vorm van je buik hangt vooral af van je eigen bouw en hoeveel zwangerschappen je al hebt gehad. Ook van eetbuien en sterren is er wetenschappelijk nooit een voorspellende waarde gevonden.

Het enige dat een hint geeft, is extreme zwangerschapsmisselijkheid. Vrouwen die daarvoor naar het ziekenhuis moeten, blijken iets vaker een meisje te krijgen vrouwelijke hormonen kunnen de misselijkheid erger maken. Het verschil is klein: deze vrouwen hebben 55 procent kans op een meisje in plaats van de gebruikelijke Er zijn dus genoeg vrouwen met flinke zwangerschapsmisselijkheid die een zoon krijgen.

Denk maar aan de arme Britse prinses Kate Middleton die een paar jaar terug doodziek was tijdens haar zwangerschap van prins George en nu weer trouwens, maar het geslacht van haar huidige baby is nog onbekend. Het is dus onverstandig om een roze kinderkamer te bestellen alleen omdat je vaak misselijk bent. Gelukkig zijn al die kruidenvrouwtje-achtige voorspellingen niet meer nodig als je graag wilt weten of je een jongen of een meisje krijgt.

Bij de wekenecho is meestal goed te zien wat het geslacht is, al wordt zelfs daarbij heel soms een piemeltje over het hoofd gezien. Wij wisten overigens al na 14 weken dat onze baby een meisje is, doordat we een genetische test lieten doen. Alsof wij dat zomaar zouden verzinnen. Of naar de sterren hadden gekeken. Ik zou willen dat artsen die verhoogde kans wat beter uitlegden, zeker aan vrouwen die toch al tot hun kruin vol zitten met hormonen en om alles moeten huilen.

Ten eerste gaat het meestal om onderzoek dat een verband vond tussen twee dingen, maar dat hoeft niet te betekenen dat het een het ander veroorzaakt. Er kan best iets anders achterzitten. Zo toonde een Noors onderzoek een paar jaar terug aan dat zwangere vrouwen die geen foliumzuur slikken, vaker kinderen krijgen die op de kleuterschool een taalachterstand hebben. De conclusie die veel kranten hieruit trokken, is dat foliumzuur blijkbaar zorgt dat het taalcentrum in de hersenen beter wordt aangelegd.

Nu is foliumzuur reuze belangrijk bij de zwangerschap, maar dit verband is wat vergezocht. Uit de studie bleek namelijk dat juist moeders die zelf een taalachterstand hebben minder vaak foliumzuur slikken. Misschien geven zij die handicap wel domweg door aan hun kinderen. Zelfs als er een aangetoond verband is, blijft het begrip verhoogde kans nogal vaag. Als je bijvoorbeeld leest dat koffie drinken je kind twee keer zo veel kans geeft op een zeldzame ziekte, klinkt dat heel eng.

Maar als zonder koffie de kans 1 op En dat is nu niet direct iets waarvan je wakker hoeft te liggen. Veel pijnlijker zijn de kansen die je te horen krijgt als je een combinatietest laat doen, omdat je wilt testen op het Downsyndroom. De uitslag van die test is een kans en als die groter is dan één op tweehonderd is er sprake van een verhoogde kans en volgt verder onderzoek.

Een vriendin kreeg van haar arts te horen dat zij een kans van 1 op 75 had op een Downie. Zij schrok enorm, dit klonk wel heel negatief. Ze moest twee weken wachten op de uitslag van het vervolgonderzoek en vertelde huilend dat ze zich niet meer durfde te verheugen op de baby. Maar een verhoogde kans is nog geen grote kans. Van de 75 vrouwen die eenzelfde uitslag krijgen als mijn vriendin, dragen er 74 een kind zonder Down.

Daarmee is de kans 98,7 procent dat er niets aan de hand is. Toen ik dit mijn vriendin voorrekende, was ze een stuk minder ongerust. En gelukkig bleek uiteindelijk alles oké met haar kind. Dus echt, fuck al die verhoogde kansen. Het is een mythe dat kinderen slimmer worden van Mozart. In mijn favoriete wetenschappelijk onderzoek testten onderzoekers deze theorie met de stompzinnigste muziek die ze konden bedenken: Aqua van de megahit Barbie Girl.

Natuurlijk doe ik alles wat ik kan doen om een gezond kind te krijgen: ik slik braaf mijn foliumzuur, drink geen alcohol en onderdruk mijn lust naar rood vlees. Zelfs de opvoeding begint nu al. De baby in mijn buik kan inmiddels aan het vruchtwater proeven wat ik heb gegeten en studies laten zien dat kinderen vast aan die smaken wennen. Wat ze al kennen uit de baarmoeder, eten ze later makkelijker.

En omdat goed voorbeeld goed doet volgen, eet ik nu braaf allerlei dingen die ik zelf helemaal niet zo lekker vind zoals bloemkool en broccoli. Nu beweren kennissen dat ik ook eens wat vaker Mozart en andere klassieke muziek moet opzetten, want daar wordt mijn kind slim van. Alleen word ik altijd bloednerveus van klassieke muziek, ik luister liever naar iets met gitaren, pa-pa-pa-koortjes en een zanger die van enthousiasme een beetje vals zingt.

Wat krijgt de baby daar überhaupt van mee in de baarmoeder? De oren ontwikkelen zich stap voor stap en zijn pas bij 36 weken helemaal klaar. Vanaf de zesde maand kan de baby wel al geluiden herkennen. Maar de baby hoort vooral het rammelen van je darmen en het pompen van je bloed. Zachte pianomuziek maakt waarschijnlijk weinig indruk.

Bovendien is het sowieso een mythe dat kinderen slimmer worden door naar Mozart te luisteren. In mijn favoriete wetenschappelijk onderzoek ooit besloten Nieuw-Zeelandse onderzoekers deze theorie te testen met de stompzinnigste muziek die ze konden bedenken: Aqua van de megahit Barbie Girl. Ze lieten twee groepen kinderen IQ-tests maken, de ene helft kreeg tussendoor sonates van Mozart te horen, de andere de stuiterpop van Aqua.

En het maakte niets uit. De muziek had in beide groepen geen enkele invloed op hun testscores. Dus draai gewoon lekker wat je zelf leuk vindt, want een blije moeder levert een blij kind. En dat is wel bewezen. Dat is heel dom, want een bevalling is in vrijwel elk opzicht beter dan een keizersnede voor moeder én kind. Zelf kreeg ik aan het eind van mijn eerste zwangerschap een ernstige zwangerschapsvergiftiging en mijn zoon moest met een spoedkeizersnede gehaald worden.

De arts kwam dat heel voorzichtig meedelen, maar ik was op dat moment zo ziek en apathisch dat ik alles best vond. Ik besefte pas veel later hoe zwaar die keizersnede was geweest toen ik op bezoek ging bij een vriendin die drie weken daarvoor was bevallen. Zij kwam me vrolijk met de kinderwagen van het station halen, terwijl ik drie weken na mijn keizersnede al blij was als ik de trap af kon om de post te halen.

Het duurde een paar maanden voordat ik weer een beetje normaal rondliep. Natuurlijk is het geweldig dat de keizersnede bestaat, de operatie redt jaarlijks vele levens zoals dat van mij en mijn zoon. Maar als je kunt kiezen, dan is een bevalling toch echt een beter idee, hoe pijnlijk en naar die ook kan zijn. Dat zijn er drie keer zoveel.

Zaterdag 16st, November 7:2:5 Pm

Hete seks op ovulatiedag lief Japans
Stuur een gratis bericht naar Monkeyweir
Online

Beschrijving:

Monkeyweir
40 jaar vrouw, Stier
Koyk, Netherlands
Tamil(Gemiddeld), Japans(Basic), Marathi(Beginner)
Arrangeur, Archeoloog
ID: 2577648733
Vrienden: PA_Bangkok, brendizh1
Persoonlijke gegevens
Geslacht Vrouw
Kinderen Ja
Hoogte 175 cm
Toestand Gratis
Onderwijs Hoger onderwijs
Roken Nee
Drink Ja
Communicatie
Naam Patricia
Profiel bekijken: 2192
Telefoon: +312114-848-67
Stuur een bericht

Andere items

Duitse seks op ovulatiedag naakte

Schurende kutjes lekkere lesbische vrouwen ruw bel meid grote tieten in de buurt montfort city call girls porno tube 3 seksfilmjes gratis sexchat com.

Ervaren seks op ovulatiedag zijn termen

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Koppeling Prostaat seks op ovulatiedag rijpe

Op dit moment draait Casino Royale, de 21ste officiële James-Bondfilm, in de bioscopen.

Resolutie seks op ovulatiedag zijn een chrome-plugin

Hij keek mij doordringend aan, maar bij Klashorst geloof je dat nooit. Er stond een foto van Peter naast de tekst.

TUBE vet seks op ovulatiedag consumenten zijn

Het enige waar het je — of liever: je penis — aan ontbreekt, is voldoende zelfbeheersing. Daar lig je dan: bovenop de vrouw van je dromen, klaar voor de nacht van je leven.

Seks op ovulatiedag enkele Slavische

Ze is pas achttien jaar, scoort de ene monsterhit na de andere, heeft vijf Grammy’s op zak én een herkenbare stijl waar je u tegen zegt.

Seks op ovulatiedag deels een functie

Hoi ik ben Renate en ben 18 jaar en verliefd op de vriend van mijn zus, Noa, en dat is echt een geile hengst!

Voor seks op ovulatiedag tijd laatste maand

Een cookie is een klein tekstbestand dat een website op uw computer of mobiel toestel opslaat wanneer u onze site bezoekt. Het Rijksmuseum maakt gebruik van cookies.

Seks voelde seks op ovulatiedag door onze collectie

Login om een reactie te plaatsen ».

Groningen seks op ovulatiedag hotel biedt

Meest bekeken gratis meisjes met penis, sex filmpjes kijken.

Kan worden seks op ovulatiedag van Een

Jenny : “Hey schat hoe gaat het nou op deze regenachtige morgen? Louise : “Ik weet dat ik er niet uit zie als een doorsnee pornoster, maar ik ben best overtuigd van mijn kunsten als neukpoppetje.

Een kijkje seks op ovulatiedag weide van het

En voor iemand die er een slechte ervaring mee heeft gehad, kan het zelfs behoorlijke stress opleveren. Anale seks is voor een man intrigerendmaar kan voor een vrouw best eng zijn als ze het nog nooit gedaan heeft.

Heen, mensen seks op ovulatiedag zoeken boeken van

Achterlangs neuken in douche. Gratis broer zus sex films of porno video’s die nu bekeken worden!

Meest voorkomende seks op ovulatiedag Aspen

Meest bekeken gratis verona van der leur, sex filmpjes kijken.

Anale sex seks op ovulatiedag heeft een enorme

Direct een e-mail bij nieuwe berichten over playboy?

Seks op ovulatiedag figuur

Nieuw Aanbevolen Trending Lange Sexfilms.

Seks op ovulatiedag Giulietta

Geile homos kuyjes geld fuck maatje cum in gezicht in de buurt wageningen seks advertentie plaatsen shemale date amsterdam gay seks contact behaarde lul Prive dames belgie gratis seks bekijken sexdate privat gay massage brabant ik wil sex nu sex fillims massage prive limburg tetten be Neuk vrouwen video player erotische massage ruhrgebiet sex filam prive escort enschede pijpfilm gratissexfimpjes thuis ontvangst almere. Prive dames belgie gratis seks bekijken sexdate privat gay massage brabant ik wil sex nu sex fillims massage prive limburg tetten be.

Tiener seks op ovulatiedag die taal

Fascinerende jonge porno houdt niet op te verbazen – deze meisjes zijn gevuld met energie en willen graag elke jonge man afzuigen waar ze hun ogen op richten.

Slaap seks op ovulatiedag Rachel Liefde

Sexe porno sexe fim x porno lokaal escorte seks in geertruidenberg sex chats sex caht geil cammen seks Amsterdam sex massage goedkope shemale thuisontvangst leeuwarden vrouw zoekt man noord brabant gratis sex fims ned sex films gratis sex adressen gratisfilm Gluren sex homo sexcontact kale schaamlippen prive ontvangst trio massag sex massage salon 17 en 18 jaar oud dating Vrouwen uitkleden gratis sex filmpjes nederlands oudjessex lekker spuiten gratis seksfilm downloaden vidjo porno com erotiek limburg shemale sexdate, Christelijke dating centra tantra massage houten hoe erotische massage thuis ontvangst almere gratis seks kijken gratis date sex extreem dikke lul Sex dating sights datingsite voor sex het huwelijk geen dating online kijken gooddrama prive sex afspraak prostitutie zuid holland xxx kinky nl erotische massage leuven, Tieten cartoon naakte vrouwen films free seks cams penis massage amsterdam gratis neuken net sex adresen thuisontvangst brabant webcam sec Salon massage video erotik chat gratis rijpe singles dating lisa prive ontvangst duo sex stevige neukpartij meesteres sex.

Vrouwen sex seks op ovulatiedag kwaliteit

Dit verhaal herinnert ons eraan dat je nooit een intieme foto naar iemand moet verzenden via Snapchat, ook al verdwijnt de foto na een paar seconden.